Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20. studenog

Vanni se ispunila želja! Koncert u Lisinskom je rasprodan!

vanna
Foto: PR FOTO
1/3
02.11.2015.
u 15:53

Veliki koncert Vanne najavljen za 20. 11. 2015. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog je rasprodan!

Čak tri tjedna prije zakazanog termina Vanninog solističkog koncerta sa Zagrebačkom filharmonijom pod nazivom "Ispuni mi želju", ulaznice su rasprodane!

Veliki interes vladao je već od prve objave ovog posebnog koncerta naše ponajbolje vokalistice. Iako je to njezin četvrti solistički koncert u legendarnoj zagrebačkoj koncertnoj dvorani, prvi je uz pratnju velikog orkestra Zagrebačke filharmonije.

Na koncertu će na veliko Vannino zadovoljstvo nastupiti i pobjednica prve sezone RTL-ova showa Zvjezdice, sjajna Mia Negovetić

Posebna se pozornost posvetila raspisivanju orkestracija, a taj važan zadatak pripao je provjerenim glazbenicima Olji Dešiću, Igoru Popeskiću, Filipu Šljivcu, Goranu Kovačiću i Anti Geli, dok će orkestrom dirigirati maestro Zdravko Šljivac.

-Veselim se ovom koncertu kao malo kojem do sada! Očekujem izvanrednu večer, što zbog Vanne za koju sam uvijek isticao da je vrhunski vokal, što zbog sjajnog orkestra Zagrebačke filharmonije. Ističem da su orkestracije radili vrhunski mladi glazbenici. Vidio sam da je Vanna za koncert birala skladbe koje pokazuju njezinu glazbenu širinu, stoga vjerujem da će večer biti nezaboravna za sve ljubitelje kvalitetne glazbe  - rekao je Zdravko Šljivac.

-Super mi je kad glazbenici šire svoje horizonte i traže nove načine da dobre pjesme predstave publici, u ovom slučaju onoj zahtjevnijoj. Vanna je pred sebe stavila nove izazove što posebno podržavam i mislim da i njene pjesme kao i ona sama imaju puni kapacitet za orkestralnu verziju. Posebno mi je drago što sam kao orkestrator pozvan u ovaj projekt jer upravo taj dio svojeg glazbeničkog posla obožavam - rekao je Olja Dešić uoči koncerta.

- Čast mi je biti dio ove sjajne ekipe i očekujem ništa manje od vrhunskog glazbenog doživljaja - rekao je Filip Šljivac.

-Veliko mi je zadovoljstvo i čast sudjelovati kao aranžer i pianist u ovom posebnom projektu. Štoviše zbog toga što sam još kao klinac slušao Vannine pjesme, a danas sam pred uzbudljivim izazovom da ih prilagodim za simfonijski orkestar - rekao je Goran Kovačić.

-Uvijek mi je izazov dobro poznatim pjesmama koje je publika navikla slušati u studijskim izvedbama napraviti novi, drugačiji aranžman. Pogotovo sa ovako sjajnim, velikim orkestrom... - rekao je Ivan Popeskić.

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 20. studenog 2015. dogodit će se pravi glazbeni raritet, a u zanimljivom spoju lijepih melodija i vrhunskih glazbenika uživat će istinski ljubitelji koji su imali sreće kupiti ulaznice na vrijeme!

>>Koncert Vanne u Lisinskom gotovo rasprodan!

Komentara 2

SI
sisu
16:44 02.11.2015.

Svaka Štrumpfeta poput Severine, Nives Celzijus, narodnjaka, turbofolkaša može održati koncert u Lisinskom, pa što ne bi i ova Štrumpfeta. Ako ja ne znam ni jednu njihovu pjesmu, sigurno će nastupiti u Lisinskom. Lisinski se srozao skroz na skroz.

KI
kinez14
20:38 03.11.2015.

Pomodarstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije