Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Valentina objavila privatnu fotku i opet izmamila uzdahe: 'Predivna, ima sve što jednoj ženi treba'

Foto: RTL
1/5
16.04.2020.
u 15:48

Nakon što je otvorila profil na Instagramu, Hržić je u kratkom roku skupila preko 2000 fanova, a mnogima nije jasno zašto ljubav traži u showu.

Nakon što je napunila Instagram fotografijama iz showa, jedna od najstaloženijih kandidatkinja showa 'Brak na prvu', Valentina Hržić pratitelje je odlučila počastiti fotografijom iz privatnog života.

Objavila je fotku na kojoj šalje poljubac iz kreveta, a ubrzo je počela i lavina pozitivnih komentara.

"Divna", "Lijepa", "Predivna, ima sve što jednoj ženi treba. Prirodna, nema plastike. Topla, draga. Sve", "Predivna dama", samo su neki od komentara obožavatelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentina Haramina (@valentinaharamina) on

 

Nakon što je otvorila profil na Instagramu, Hržić je u kratkom roku skupila preko 2000 fanova, a mnogima nije jasno zašto ljubav traži u showu. 

Inače, iako Valentina Hržić nije u najdramatičnijem braku u showu, mnogi gledatelji su oduševljeni njezinim izgledom. Valentina je nedavno otvorila Instagram profil, a da se mnogima svidio njezin fizički izgled, pokazali su i komentarima koje su ostavili ispod fotografija.

1/11

Naime, Valentina na društvenim mrežama objavljuje fotke u vjenčanici na kojima izgleda senzacionalno, što su mnogi primijetili.
- Afrodita, božica ljubavi i ljepote - napisala joj je Nadia, dok je Nikolina komentirala kako izgleda 'top'.  Predivna si iznutra i izvana - dodala je komentar Gordana Marelli, a komplimente su joj udijelili i drugi pratitelji. Osim njih, Valentinin Izgled komentirao je i Alen koji je u showu u braku s Lidijom.

On je u jednoj epizodi, gdje su sudionici odgovarali na pitanja kazao kako bi izabrao Valentinu da je mogao birati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije