Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Valentina je u showu stekla novu prijateljicu, ali njezini obožavatelji je ne vole baš

Foto: Instagram
1/3
22.04.2020.
u 18:46

U showu se Nikolina Tutić zbližila s Valentinom Hržić koja je njihovu zajedničku fotografiju podijelila na svom Instagramu.

U RTL-ovom showu neki parovi nisu bili uspješni u braku u ovom sociološkom eksperimentu, ali zato su se neki natjecatelji zbližili i 
sprijateljili tijekom sudjelovanja u showu. Valentina Hržić, koja je u showu u braku s Marinkom postala je odlična prijateljica s Nikolinom Tutić koja je u showu u braku s Adamom. Na Instagramu se Valentina pohvalila zajedničkom fotografijom s Nikolinom, a nakon što je vidjela da je Nikolina na svom profilu objavila video u kojem kuha kavu pitala je kad će opet piti kavu. Nikolina joj je obećala kako će uskoro zajedno uživati u kavi.

1/9

Obožavatelji su Valentini uputili niz komplimenata, ali lijepe riječi nisu imali za Nikolinu. Takvi komentari su zasmetali Valentini i stala je u obranu svoje prijateljice. Nikolina je u zadnjim nastavcima "Braka na prvu" popravila svoj odnos s Adamom, ali  gledatelji naslućuju kako taj brak neće opstati. Naime, tvrde kako se nakon showa Adam zbližio s Gogom, koja je show već napustila.

Kažu da su ih vidjeli zajedno i neki vjeruju kako ovaj par očekuje i prinovu.

Fanovi su nedavno na društvenim mrežama počeli spekulirati o razvoju romanse između Adama i Gordane, a pojavile su se i insinuacije da su nakon showa završili skupa te da već čekaju i dijete. - Adam i ja smo tu užasno slični, Adam isto trenira u svom životu i mi smo se tu pronašli. Super nam je trenirati zajedno, super nam je popiti kavu. S njim mogu najnormalnije pričati, ne moram ništa objašnjavati, pojašnjavati i ništa nisam krivo shvaćena - rekla je Gordana.

Prvotno su ih odali komentari na društvenim mrežama, pa fotografija na Gordaninu profilu na kojem pozira s muškarcem za kojeg su svi uvjereni da je Adam, no identitet mu je teško razaznati s obzirom na to da mu je prekrila lice emotikonom srca, a ni nakon toga komentari se nisu stišali. Prije nekoliko dana Adam je na svojem profilu objavio video koji prikazuje kako vježba sklekove na Jarunu i to bez majice. "Drage moje i dragi moji...Pošto je došlo jaaako puno pitanja... da odgovorim u jednom bar na neka od njih. Imam 187 cm, 93 kg i vodenjak sam. Treniram 4 puta tjedno i ne pijem ništa osim whey proteina.(okej i pivo i vino)  S obzirom na veliki interes za trening, potrudit ću se više objavljivati i odgovarati na upite. Pusa", poručio je mladi vinar koji je osim s treninzima gledatelje zaintrigirao i svojim ljubavnim statusom.

"Ti nama reci jesi si našao ženu, mani se treninga", poručila mu je jedna od obožavatelja, dok je druga na snimci čula i Gordanu. "Opet Gogin glas u pozadini. Top!" napisala je druga. Podsjetimo, Adam je u showu oženio Nikolinu Tutić, dok je Gordana uplovila u bračnu luku s Dejanom Vukobratovićem, no ni jedan ni drugi nisu pronašli sreću u svom bračnom gnijezdu pa su nakon showa navodno započeli zajednički život u Baranji. Znalci na društvenim mrežama prije tjedan dana raspisali su se i o tome da je Gordana trudna te da s Adamom očekuje prinovu.

Mlađe je slađe i to ove žene iz svijeta showbiza znaju.

Ni oni, ali ni RTL nisu tu informaciju za sada htjeli potvrditi, što je i logično jer se show još uvijek emitira na malim ekranima. Što je uslijedilo nakon njega, doznat ćemo sigurno nakon što prva sezona ''Braka na prvu'' bude privedena kraju.
 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije