Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u najboljem društvu

V. Beckham povela dvomjesečnu Harper na Njujorški tjedan mode

beckham
Pixsell
08.09.2011.
u 22:00

Osam tjedana stara djevojčica ipak je još premala da prati revije pa će Harper, dok mama bude uživala u modnim novitetima, biti u sigurnim rukama dadilje. - Mama i beba Harper su vrlo uzbuđene zbog Tjedna mode – napisala je Victoria.

Jet-seterica Victoria Beckham nije dugo čekala da svoju kćer Harper Seven rođenu prije dva mjeseca uvede u svoj omiljeni svijet, onaj modni.

Svojoj mezimici osigurala je zaista vatreno modno krštenje te ju je povela sa sobom na Njujorški tjedan mode. Osam tjedana stara djevojčica ipak je još premala da prati revije pa će Harper, dok mama bude uživala u modnim novitetima, biti u sigurnim rukama dadilje.

- Mama i beba Harper su vrlo uzbuđene zbog Tjedna mode – napisala je Victoria na Twitteru.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije