Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pristižu čestitke

Uživaju u luksuzu! Marta i Junior Fernandes proslavili sinov treći rođendan

07.07.2021.
u 14:15

Marta i Junior Fernandes posvetili su emotivnu poruku svojem sinu Mateu koji je jučer napunio tri godine.

Marta Fernandes (25) i ove je godine odlučila svome sinu Mateu prirediti rođendan s daškom glamura. Balon u obliku slova M, torta na tri kata, razni ukrasi vjerovatno su samo dio onoga što je ovaj par spremio za svog jedinca.

Na svom Instagram profilu Marta je napisala dirljivu poruku te pokazala dijelić atmosfere sa rođendana. 

'Na dan kao ovaj danas u 10:00 rodilo se moje blago! Godina prolazi tako brzo! Bila je to najbolja godina u mom životu! Gledajući našu prvu fotografiju sjećam se svih osjećaja, suza sreće, osjećam se sretno što ne trebam ništa osim tebe i mene i tvog oca! I postoji dan kada osjećam isto.', napisala je Marta.

Junior Fernandes (33) je također na Instagramu čestitao svome sinu treći rođendan, uz istu fotografiju kao i Marta.

 Podsjetimo, iako su Mateu tek tri godine on je proslavio već dosta više rođendana. Marta i Junior Fernandes u prvoj godini Mateovog života slavili su njegov rođendan svaki mjesec. Svaki od tih rođendana uvijek privuče pozornost, a Marta uživa u brojnim komplimentima koji pristižu sa svih strana.

  VIDEO Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije

 

Komentara 1

SH
Sharkee
16:10 07.07.2021.

Malograđanština..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije