Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTZ

Uz tri žestoke rock izvedbe Maja Bajamić oprostila se od showa

HTZ (1)
Foto: Pixsell
1/5
03.06.2011.
u 23:07

Splićanka je za utjehu dobila nagrade sponzora, pljesak publike i komplimente žirija


U polufinale showa Hrvatska traži zvijezdu prošli su Marcela Oroši, Mark Marku i Goran Kos. Ali ne i Maja Bajamić. Njezina vizija rock pjesama publici se nije svidjela. No, da se pitalo žiri odluka bi sigurno bila drugačija. Oduševljeni Splićankom i njezinim glasom sva tri nastupa ispratili su joj s oduševljenjem.

Večerašnje izdanje realityja Hrvatska traži zvijezdu proteklo je u žestokim ritmovima. Svaki od četiri kandidata pjevao je po tri pjesme, sve tri iz rock repertoara. Glasove su podmazali zajedničkom izvedbom "It´s my life" Bon Jovija na čijem će koncertu gostovati.

Potom su krenuli svaki svatko putem - Goran Kos "stazama" grupe U2, Maja Bajamić otpjevala je "Tebe voljeti" Ivane Marić, Marcela Oroši "What's Up" grupe 4 Non Blondes, a Mark Marku odlučio se za makedonski hit "Zajdi, zajdi jasno sonce" u spomen na Tošu Proeskog.

- Moram priznati da si me srušio, ja sam gotov, definitivno ne mogu funkcionirati - kazao mu je Tony, prijatelj preminulog makedonskog slavuja. Nakon što su se emocije slegnule četvorka se na scenu popela s novim pjesmama.

Maja je "odglulila" "I Love Rock and Roll", Goran sanjario uz  "Dream On", Marcela bolja od Alanis izvela je "You Oughta Know", a kao šlag na kraju došao je Mark i  "She's a Little Runaway".

Zadnji izlazak pjevača-amatera Goran Kos iskoristio je da se poput Štulića zapita "Šta da radim". Marcela nešto manje žestoka izvela je "Polaroid" grupe ENI.

Maja je također izabrala nježniju verziju rocka i "Prvi put" Tine Rupčić.

-Ovu pjesmu TIna Rupčić je izvrsno otpjevala, ali je i Maja. Mi te želimo imati na sceni. Molimo te da se nastaviš baviti ovim - kazao joj je Tony.  Mark je dobio pohvale za  pjesmu "Tremolo". Natjecatelji su pokazali da su dobro svladali note i pjevanje, ali i da im kolegijalnost i prijateljstvo nisu strani pa su se za cijelo vrijeme showa izvrsno zabavljali i jedni drugima pružali podršku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije