Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival glumca

Uz rakiju prisjećali se dodjele nagrada pod uzbunama

'22.05.2011., Vinkovci - U sklopu 18. Festivala glumca na izletistu Kunjevci organizirano druzenje glumaca.Linda Begonja Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL'
Foto: 'Goran Ferbezar/PIXSELL'
1/4
22.05.2011.
u 16:24

U sjeni stoljetnih hrastova šume Kunjevci nedaleko od Vinkovaca uz slavonske specijalitete, tamburaše, vožnju fijakerom kroz šumu i već tradicionalno nogometno nadmetanje glumaca i domaćina obilježen je kraj 18. festivala glumca

U sjeni stoljetnih hrastova šume Kunjevci nedaleko od Vinkovaca uz slavonske specijalitete, tamburaše, vožnju fijakerom kroz šumu i već tradicionalno nogometno nadmetanje glumaca i domaćina obilježen je kraj 18. festivala glumca na kojemu je publika u Vinkovcima, Vukovaru, Iloku i Županji u tjedan dana vidjela 20 predstava prema izboru Zrinke Cvitešić.

Bila je to prilika za susrete kolega koji se ne viđaju često u opuštenoj atmosferi. Zato je Ivo Gregurević, kušajući šunku iz Starih Mikanovaca, živo razgovarao sa Špirom Guberinom, a pridružili su im se redatelj Joško Juvančić i Joško Ševo, predsjednik ocjenjivačkog suda. Nada Subotić je kolegici Veri Zimi pričala da su jedne godine u Županji uručivali nagrade pod znakom opće opasnosti, Zlatko Vitez prisjetio se kako je 1994. kao ministar kulture zatvorio Festival, Drašku Zidaru je, kao i većini, bila najdraža pozicija u blizini stola u hladovini gdje se točila rakija. Župan Božo Galić nije mogao jučer zaobići Kunjevce gdje se srdačno pozdravio s Nadom Subotić, Špirom Guberinom i domaćinom Vitezom na radost fotoreportera koji su ovjekovječili taj prizor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije