Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni hit

Uz pomoć Belana, Carla Belovari evocira glazbu iz nekih prošlih vremena

carla belovari
Foto: Promo
1/2
26.06.2014.
u 19:02

Uz pomoć Nene Belana i njegove gitare, ovom pjesmom Carla najavljuje debitantski album "Soul na ranu"

Carla Belovari novom pjesmom "Nama najbolji" poželjela je evocirati glazbu iz nekih prošlih vremena koja odmah izvuče iz naftalina neka lijepa sjećanja, podsjetnike na plesanje po pijesku na plaži dok frajer u društvu s gitarom svira svima poznate stare hitove.

Uz pomoć Nene Belana i njegove gitare, ovom pjesmom Carla najavljuje debitantski album "Soul na ranu", kojeg je pažljivo pripremala pet godina, otkako se predstavila javnosti u glazbenom showu Hrvatska traži zvijezdu.

>>Carla Belovari na Pompejima se zagledala u jedne tamne oči

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije