Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale "Stelle"

Uz Halida Bešlića do kraja napetog realityja serije

stella
Foto: Nova TV
15.12.2013.
u 07:55

Posljednja, 14. epizoda serije otkriva je li pobjednica showa Lana ili Jasmina i donosi zanimljiva gostovanja poput Natali Dizdar,...

Svi koji iz nedjelje u nedjelju prate napeto reality natjecanje koje se odvija u sklopu glazbenog spektakla “Stella” Nove TV, ovaj vikend dolaze na svoje. Čeka ih zadnja 14. epizoda raspjevane serije u kojoj će dvije suparnice, Jasmina (Sementa Rajhard) i Lana (Vanda Winter) još jednom odmjeriti snage. Da glamurozni ugođaj finala bude potpun, pobrinule su se i prave glazbene zvijezde, pa tako u ovoj epizodi u nedjelju gostuju Natali Dizdar i Halid Bešlić.

– Halid glumi točno onako kako i pjeva - prirodno. Njegove najveće odlike kao pjevača su prirodnost i vjerodostojnost. E, pa takav je i u glumi – pohvalio je Halidovo gostovanje u seriji Tonči Huljić, autor glazbe serije “Stella”.

Halid i Jasmina na sceni skupa pjevaju “Čaroliju”, a dolazak popularnog glazbenika u radnju serije je Amarovo (Goran Navojec) iznenađenje za Jasminin nastup. Naravno, izvedba će biti senzacionalna i potvrdit će njen status favoritkinje. Napetosti koje slijede nećemo otkriti jer nešto mora ostati i iznenađenje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije