Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dohi

Zlatko Mateša na stadionu u Kataru uhvaćen s uglednom epidemiologinjom

KATAR 2022 - Zlatko Mateša na stadionu prati utakmicu Hrvatske i Maroka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
17.12.2022.
u 17:30

Zlatko Mateša i Dijana Mayer snimljeni su na tribinama, a Mayer je odjenula crveno-bijelu navijačku kombinaciju uz koju se isticala skupocjena Louis Vuitton torba.

Zlatko Mateša (73), predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, nije propustio navijati za vatrene u posljednjoj utakmici na Svjetskom prvenstvu u Kataru pa je tako sada snimljen na stadionu Khalifa International u Dohi, a društvo mu je pravila partnerica, ugledna epidemiologinja Dijana Mayer. Par je snimljen na tribinama, a Mayer je odjenula crveno-bijelu navijačku kombinaciju uz koju se isticala skupocjena Louis Vuitton torba.

17.12.2022., stadion Khalifa International, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, utakmica za trece mjesto, Hrvatska - Argentina. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Podsjetimo, prošle godine je prekinuo vezu s 34 godine mlađom menadžericom Bojanom Maglaić, a onda se na ljeto počeo u javnosti pojavljivati s novom partnericom. 

Iza Zlatka Mateše su tri braka, a 2020. godine je izjavio kako ne planira četvrti brak, ali sa svojim bivšima uvijek ostaje u dobrim odnosima. Bojanu Maglaić je upoznao nakon prekida veze s 32 godine mlađom mongolskom manekenom Tujom koju je upoznao u pustinji Gobi. S prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, a od druge supruge Jasne rastao se nakon 13 godina braka. Treću suprugu, 16 godina mlađu Sanju Gregorić, kći Franje Gregurića, oženio je u tajnosti 1994. godine u Mariji Bistrici. U tom braku dobio je kćer Elu, a rastao se od Sanje nakon 13 godina braka.

Mayer je majka dvoje djece. Kći Luna (20) je brucošica na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, a sin Filip, koji je u siječnju proslavio 25. rođendan, studira glumu. 

VIDEO>>Ivana Vida je osvojila čak četiri lente na izborima ljepote, a u Domagoja se zaljubila kada je imala samo 19 godina

Ključne riječi

Komentara 3

NE
neberemed
19:11 17.12.2022.

tak ti je to kad si predivan i dobra prilika sa zlatnim pimpilimpijem

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
20:49 17.12.2022.

Masoni haraju Hrvatskom !

CC
ccm08
18:03 17.12.2022.

fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije