Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
survivor

Ususret ujedinjenju timova, David otkriva ime djevojke koja mu je zapela za oko

Foto: Nova TV
1/4
03.05.2023.
u 18:17

Osim razgovora o kuhanju, u plavom timu otvorit će se i tema spajanja crvenog i plavog tima. Ususret ujedinjenju, dečki u plavom timu započeli su razgovor o djevojkama koje im dolaze

Dok u plavom plemenu jača sloga, u crvenom su sve vidljivije nesuglasice, a trenutno članovi najviše zamjerki imaju na Kalua. No, i Kalu ima nešto za reći, stoga će prošetati plažom s Bojanom kako bi mu u lice rekao da osjeća netrpeljivost koju Bojan pokazuje prema njemu. 

„Ti si pasivno-agresivan prema meni“, reći će mu Kalu, na što će se Bojan vidno naživcirati i sarkastično kimati glavom, a kad ga Kalu pita: „Slažeš li se sa mnom?“, Bojan će mu odgovoriti: „Ne slažem se. Mislim da ne znaš što pasivno-agresivno znači. Tvoja energija ne dogovara meni. Ne odgovara drugima.“

U plavom pak kampu trenutno vlada sasvim drugačija atmosfera. „Jedva čekam vidjeti kako će se odviti ovaj dan. Vjerujem u nas i napravili smo korak u bolje sutra“, rekla je Sanja koja se sve više druži s Davidom i Denisom u njihovom dijelu kampa te će im se obratiti riječima: „Posudila sam vaš recept od riže i moram vam reći da je najbolja od svih“.

Osim razgovora o kuhanju, u plavom timu otvorit će se i tema spajanja crvenog i plavog tima. Ususret ujedinjenju, dečki u plavom timu započeli su razgovor o djevojkama koje im dolaze. „Volim djevojke koje se teško osvajaju“, reći će David, a djevojkama iz crvenog tima veseli se i Leo.

Iako se među kandidatima šuškalo da se između njega i Antonije rodilo nešto više od prijateljstva, Leo će u razgovoru s Davidom istaknuti ime druge djevojke koja mu je zapela za oko, a o kome se radi, doznajte u večerašnjoj epizodi!

VIDEO Kći Nede Ukraden: Stan koji dijelimo je toliko velik da se moramo dozivati mobitelima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije