Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOJI OSJEĆAJI

Uskoro u prodaji novi album Cesarie Evore

cesaria evora
Arhiva
18.09.2009.
u 11:31

Bosonoga diva albumom "Moji osjećaji" još će nas jednom mornama i coladeirama povesti na nezaboravno putovanje svojim rodnim otočjem Capo Verde.

Cesaria Evora snimila je novi album "Nha sentimento" koji izlazi 26. listopada.

Bosonoga diva albumom "Moji osjećaji" još će nas jednom mornama i coladeirama povesti na nezaboravno putovanje svojim rodnim otočjem Capo Verde.

Album je sniman protekloga proljeća na relaciji Mindelo (otok Sao Vicente) - Pariz. No, kako je producent Jose da Silva želio popularne morne obogatiti arapskim utjecajima, neke su snimke nastale i u Kairu.

Nakon ljetnih festivala pred Cesariom je koncert  u Parizu 9. i 10. studenog te turneja po Istočnoj Europi i Izraelu. A u zagrebačkoj će Tvornici kulture nastupiti 4. listopada!

Popis pjesama s novog albuma:

 

1. Serpentina

2. Verde Cabo Di Nhas Odjos

3. Vento De Sueste

4. Ligereza

5. Zinha

6. Fatalidade

7. Esperança Di Mar Azul

8. Sentimento

9. Tchom Frio

10. Noiva De Ceu

11. Holandesa Co Certeza

12. Resposta Menininhas De Monte Sossego

13. Mam'bia E So Mi

14. Parceria E Irmandade.

 

A prije novog albuma Menart i Vecernji.hr albumom Rogamar nagrađuju najsretniju čitateljicu koja je točno odgovorila na naše pitanje Valentinu Pipić iz Krapine.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije