Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urban na exitu

Urban na Exitu: Daleko smo od kuće, ali joj nikad nismo bili bliži!

damir urban
pixsell
09.07.2011.
u 14:57

Drugu večer uz Underworld i Editorse nastupio je i naš Damir Urban i oduševio okupljeno mnoštvo na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Već tri dana najveći glazbeni festival ovih prostora Exit koji se održava u Novom Sadu okuplja svjetski poznata glazbena imena. Drugu večer uz Underworld i Editorse nastupio je i naš Damir Urban i oduševio okupljeno mnoštvo na Petrovaradinskoj tvrđavi. Njegove hitove “Nebo” i “Budi moja voda” publika je pjevala s posebnim ushitom, a glazbenik je dirnut uzviknuo: - Daleko smo od kuće, ali nikad joj nismo bili bliže!

 

Nakon koncerta društvo mu je pravila supruga Milica s kojom je uživao u nastupima ostalih glazbenika, ali i nezaboravnoj atmosferi koju su stvorile tisuće obožavatelja dobre glazbe iz cijeloga svijeta. Odlično se provodila i voditeljica Petra Nižetić koja priznaje kako ju je najviše oduševila britanska skupina Pulp. Prvu večer briljirala je skupina Arcade Fire.

Ključne riječi

Komentara 5

JB
josip broz
01:43 10.07.2011.

a o cem se uopce radi, sta je to?

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
20:57 09.07.2011.

I guess, svaka generacija ima svoj stil muzike. Ova mi izgleda kao komponirana od izfrustriranih osoba, izvodjena od frustriranih osoba i obozavana od mase frustriranih osoba. Po meni, to je uzalud potrosena energije, ali kom se svidja nek uziva.

OB
-obrisani-
21:58 09.07.2011.

Pise se cocodrillo kad vec pokusavas da budes mangup i ispljujes nesto zasta ceo svet kaze da je najzesce od svih festivala, ali tebe pogadja ili cinjenica da se to desava u Srbiji ili zato sto se palis na Cecu,Semsuu ili Mileta Kitica, ah da tu su i Krapinske popevke njih sam zaboravio !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije