Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert u Skoplju

Uplakana Jelena Rozga: 'Na ovom svijetu ima svakakvih suza, onih sretnih i malo manje sretnih'

Foto: imdb
1/41
12.02.2024.
u 17:32

Regionalna glazbena zvijezda Jelena Rozga održala je veliki koncert u sklopu svoje turneje u Skoplju. Publika je više sati pjevala u glas njene najveće hitove, a to ju je dovelo do suza.

Jedna od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda Jelena Rozga (47) održala je veliki koncert u rasprodanoj Areni "Boris Trajkovski" u Skoplju u sklopu svoje turneje "Minut srca mog".Publika je u glas pjevala najveće hitove naše pjevačice više od dva sata, a emocije su je preplavile pa je na trenutak i zaplakala. 

Koncert je otvorila pjesmom "Ne tiče me se" u dojmljivom crvenom kostimu koji je istaknuo njenu sjajnu figuru, a kojeg potpisuje domaći modni duo eNVy room. 

VEZANI ČLANCI:

Na svom Instagram profilu objavila je video zahvale makedonskoj publici. - "Na ovom svijetu ima svakakvih suza. Onih sretnih i onih malo manje sretnih. Ovo su sretne suze, suze zbog vas, koji ste me sinoć grlili emocijama i napunili srce s ljubavlju. Hvala Skoplje sto ste mi sinoć pokazali sto je snaga ljubavi. Volim vas.", napisala je pjevačica.

Na snimci se vidi koliko je makedonska publika dirnula pjevačicu tijekom izvedbe velikog hita "Oprosti mala" pa je pjevačica i zaplakala. S tom pjesmom, Rozga je nastupala s Magazinom na Dori 2006. godine. Prije dvije godine, pjevačica je snimila i acoustic verziju te pjesme za svoj akustični album "Minut srca mog".

Pjevačica nastavlja svoju regionalnu turneju "Minut srca mog" pa se nakon rasprodanih koncerata u Zagrebu, Beogradu, Novom Sadu i sada Skoplju, vraća u Hrvatsku pa će na Dan žena održati veliki koncert u Zadru na Višnjiku. Podsjetimo, prilikom najave koncerta u Zadru, pjevačica je otkrila da se zaželjela koncerta u svojoj Dalmaciji.

- "Dragi moji, sa zadovoljstvom mogu najaviti da se vidimo 8. ožujka 2024. u Zadru na Višnjiku. Jedva čekam da slavimo žene zajedno! Stvarno se od srca radujem i pozivam sve u Zadar! Povedite svoje drage žene, bake, majke, sestre, kćeri, supruge, prijateljice. Vjerujte mi da će provod biti odličan. Zaželjela sam se koncerta u mojoj Dalmaciji!", poručila je pjevačica. Osim u Zadru, na jesen planira održati koncert i u sarajevskoj hali Zetra, 2. studenoga. 

VIDEO: Megadance party okupio je brojne u Areni Zagreb

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije