Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljska tragedija

Unuk Ice T-a ubio cimera i završio u zatvoru

ice t
Foto: Screenshot
1/4
30.06.2014.
u 12:39

Marrow je sin prve kćerke Ice T-a, LeTeshe, koja je rođena dok je zvijezda "Zakona i reda" još bila u srednjoj školi

Elyjah Marrow, unuk repera Ice T-a završio je u zatvoru jer je slučajno ubio cimera. Devetnaestogodišnji mladić pronađen je sa pištoljem u ruci u svom stanu u Georgiji, nakon što je pištolj slučajno opalio i fatalno ranio Daryusa Johnsona, također starog 19 godina.

Marrow je optužen za ubojstvo iz nehaja, posjedovanje oružja i neoprezno ponašanje. Također, protiv njega podignuta je optužba za dilanje zbog marihuane koja je u stanu pronađena te posjedovanje ukradenog oružja.

Elyjah Marrow pojavio se i u reality showu svog djeda "Ice voli Coco". Marrow je sin prve kćerke Ice T-a, LeTeshe, koja je rođena dok je zvijezda "Zakona i reda" još bila u srednjoj školi.

>>Ice T se dosađivao dok je Coco isprobavala haljine

Foto: Cobb County Sheriff's Office

Komentara 1

EV
ebes vl i njegove admine
13:48 30.06.2014.

krv nije voda, i ne ce jabuka past daleko od stabla. ma sta ove crnjske jamerske papazjanije tribaju zanimat hrvatsko citatejstvo, a?! te stvari pripustite jameriman.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije