Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepoznat uzrok smrti

Umro Walter Becker, suosnivač skupine Steely Dan

Walter Becker
Foto: Reuters/Pixsell
04.09.2017.
u 00:15

Još nije poznat uzrok smrti, ali u srpnju Walter Becker nije sudjelovao na festivalima u Los Angelesu i New Yorku

Walter Becker (lijevo na slici), basist i gitarist, suosnivač američke skupine Steely Dan, umro je u nedjelju u dobi od 67 godina, objavili su američki mediji.

Još nije poznat uzrok smrti, ali u srpnju Walter Becker nije sudjelovao na festivalima u Los Angelesu i New Yorku, i tada je Donald Fagen s kojim je osnovao skupinu, objasnio da se Becker oporavalja od bolesti.

Rođen u New Yorku, Becker je sreo Fagena 1967. tijekom studija. Duo se zatim odselio u Los Angeles gdje su se afirmirali.

Skupina Steely Dan je 2001. upisana u Rock and Roll Hall of Hame. Njihov najveći hit je bio "Rikki Don't Lose That Number".

Komentara 1

Avatar megatronman
megatronman
06:46 04.09.2017.

Do It Again također osim Ricky...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije