Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno blista

Uma Thurman dva mjeseca nakon poroda izgleda savršeno

Uma Thurman
Pixsell
20.09.2012.
u 10:51

- Čini se da su se, nakon što se rodila djevojčica, ponovno zaljubili. Bebu nisu očekivali, ali su jako sretni što je došla na svijet - kazao je prijatelj para.

Dva mjeseca nakon što je rodila, glumica Uma Thurman ponovno ima staru liniju. 42-godišnja zvijezda svoje sportsko, savršeno isklesano tijelo pokazala je zabavi fondacije Brazil, na koju je stigla rukom pod ruku sa svojim partnerom, poduzetnikom Arpadom Bussonom.

U jednostavnoj dugačkoj haljini boje vina, s dugačkom ogrlicom oko vrata i jako malo šminke na licu zablistala je među uzvanicima. Njezina ljepota nije promakla niti njezinu izabraniku pa Busson sa svoje voljene nije skidao pogled. Vidno sretni, cijelu su se večer nježno dodirivali i šaputali si na uho.

- Čini se da su se, nakon što se rodila djevojčica, ponovno zaljubili. Bebu nisu očekivali, ali su jako sretni što je došla na svijet - kazao je prijatelj para.

I Umi i 49-godišnjem Arpadu ovo je treće dijete. Glumica iz braka s glumcem Ethanom Hawkeom ima trinaestogodišnju kćer Mayu i desetogodišnjeg Levona, a poduzetnik je u vezi s bivšom djevojkom, manekenkom Elle Macpherson dobio dva sina - 14-godišnjeg Arpada Flynna Alexandera i Aureliusa Cy Andreja (9).

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije