Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počivali u miru

Ulogama pljačkašica dvije glumice su ostvarile davne dječje snove

'pocivali04_nnn_ekr_220113'
Foto: ''
1/6
25.01.2013.
u 17:15

U večerašnjoj epizodi HTV-ove kriminalističke serije Sandra Tankosić i Ksenija Marinković iz očaja će opljačkati poštu

U studenome 2010. mediji su izvještavali o pljački banke u Zagrebu, a ne bi to bilo tako čudno da je nisu izvele tri žene. Ženska banda ponovila je razbojstvo u drugoj banci u ožujku 2011. nakon koje ih je policija ulovila te su završile na sudu.

Scenarij prema stvarnom događaju

Radilo se o tri obične sredovječne Zagrepčanke koje su na taj čin nagnali dugovi. I dok pljačkašice još odslužuju zatvorsku kaznu zbog krađe više od 750 tisuća kuna, njihova priča inspirirala je autore HTV-ove kriminalističke serije \"Počivali u miru\" za četvrtu epizodu. Na rasporedu je večeras, a opake kršiteljice zakona, Dijanu Marić i Saru Rogoz, utjelovile su Sandra Lončarić Tankosić i Ksenija Marinković.

– S čarapama na glavi i pištoljem u ruci, Sandra i ja ostvarile smo dječje snove! Bilo je izvrsno glumiti negativku – oduševljena je Ksenija opisujući ova dva lika romantičnima.

– Scenaristi su malo romantizirali pljačkašice pošte čije sudbine nisu trebale tako završiti. Tužne životne okolnosti natjerale su te emotivno povezane žene na krađu – dodaje.

Lik Lončarić Tankosić, Sara Rogoz, preslika je pripadnica modernog društva.

Bolje igre na sreću nego pljačka

– Sara je šopingholičarka. Zbog nekontrolirane kupnje bankrotira i tako je nužda natjera na očajan čin. Zbog toga nema grižnju savjesti, već kaže: Ma što nas briga! Pljačkaju oni nas, pljačkat ćemo i mi njih – ispričala je Sandra. Mišljenje imaginarne Sare ne dijeli Ksenija pa joj pomisao da financijske probleme rješava razbojstvom ni u šali ne pada na pamet.

– Prije bih igrala igre na sreću, ali ni njih ne prakticiram. Umjesto da kupim srećku, svoj ću novac zaraditi – kaže glumica koju sutra čeka premijera predstave \"Galeb\" u ZKM-u, a uz to snima i film \"Projekcije\".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije