Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo nije prvi put

Ujak Kate Middleton brutalno izvrijeđao Meghan Markle! Ovo je prava britanska sapunica

Foto: Profimedia
1/35
24.03.2024.
u 21:00

Gary Goldsmith, ujak Kate Middleton u posljednjem je intervjuu brutalno izvrijeđao Meghan Markle

Ujak Kate Middleton, Gary Goldsmith, svoje stavove i mišljenja nerijetko dijeli javno, a ovog puta otkrio je što misli o Meghan Markle. Goldsmith je u intervjuu za The Times kritizirao je njene rasističke optužbe o boji kože sina Archieja koje je Meghan uputila neimenovanim članovima kraljevske obitelji, a tijekom cijelog intervjua opisivao ju je kao 'nasmijanu djevojku'.

- Suočimo se s time, nasmijana djevojka neće biti tu zauvijek, zar ne? Mislim da je nestalna. I mislim da je ona jako loša za Harryja i našu zemlju. Ja i Carole smo odrasli u veoma raznolikoj zajednici. Sve kulture kojih se možete sjetiti. Ideja da nasmijana djevojka kaže da je Kate rasistkinja čini me bijesnim. Kate zna korijene svoje obitelji i ponosna je na njih. Žao mi je, ali nasmijana djevojka nije dobar čovjek - kazao je. Uz to, Gary je dodao i kako smatra da je Meghanino i Harryjevo preseljenje u Ameriku potaknuto željom za novcem, što smatra vrlo neukusnim.

- Princ William, Harry i Kate bili su mali trio koji je potpuno uništen. Uz sve to što se događa, a ima i drugih stvari koje se događaju, a nisu u javnoj domeni, jesu li oni apsolutno najsretniji? Ne. Djeca im donose puno radosti, ali ne - dodao je. Inače, Gary je sudjelovao u britanskoj verziji showa 'Big Brother' i to kako bi promijenio mišljenje javnosti o njemu. 

 

1/8

VEZANI ČLANCI: 

 

- Boli me što se za mene uvijek kažu da sam 'zločesti ujak' - rekao je nedavno tijekom napuštanja showa. Podsjetimo, Garyjeva nećakinja Kate, princeza od Walesa, prošlog petka objavila je da joj je dijagnosticiran karcinom. Princeza od Walesa je u duboko emotivnoj video poruci otkrila da je dijagnoza raka bila veliki šok za nju te da ona i William čine sve što mogu da procesuiraju i riješe situaciju u svoja četiri zida za dobrobit njihove mlade obitelji.

Kensingtonska palača priopćila je da neće objavljivati ​​pojedinosti o tome koju vrstu raka princeza ima ili u kojem je stadiju raka te je zamolila sve da ne nagađaju.

 

VIDEO: Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije