Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne slaže se s oporukom

Udovica Robina Williamsa tužila njegovu djecu zbog imovine

Robin Williams
Foto: PA/Pixsell
03.02.2015.
u 11:04

Udovica tvrdi kako je glumac nekoliko dana prije nego što si je okončao život došao u dom u kojem su živjeli i uzeo stvari za koje ona smatra da pripadaju njoj

Susan Schneider, udovica pokojnog komičara Robina Williamsa tužila je njegovu djecu Zaka (31), Zeldu (35) i Codyja (22) zbog podjele imovine, piše TMZ.

Udovica tvrdi kako je glumac nekoliko dana prije nego što si je okončao život došao u dom u kojem su živjeli i uzeo stvari za koje ona smatra da pripadaju njoj. Tužbu je podnjela još u prosincu.

Williamsova djeca pak tvrde kako Susan samo želi uzeti sav očev novac te da ne poštuje njegovu oporuku. Komičar je većinu imovine i novca ostavio upravo svojoj djeci.

>> Što je prije samoubojstva Robin Williams rekao bliskom prijatelju?

Komentara 1

LI
liliZG
12:01 04.02.2015.

predbračni ugovor=nemam o čemu pričati/tražiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije