Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fatalna veza

Udala se za šefa bivšeg dečka nakon mjesec dana veze

02.08.2018.
u 12:29

Glumica Tamara Garbajs udala se za šefa Klinike za tumore

Zagrebačka glumica Tamara Garbajs postala je gospođa Vrdoljak. Naime, 41-godišnja glumica udala se za deset godina starijeg liječnika i predstojnika Klinike za tumore Danka Velimira Vrdoljaka. Za svoj dan iz snova par je odabrao Palmižanu gdje su proslavili svoju ljubav. A riječ je o fatalnoj ljubavi koja se dogodila prije otprilike mjesec dana kad su zajedno bili na putovanju u Italiji.

Odmah promijenila prezime

Tada je Tamara još uvijek bila u vezi sa zagrebačkim kirurgom Andrejom Rothom koji radi na odjelu upravo s kolegom Vrdoljakom koji mu je šef. Da ih veže nešto više od slučajnog poznanstva, otkrilo se posljednjih dana kada se pročulo da će svoju kratku vezu okruniti brakom. Prošlog ljeta Zagrepčanka je medijima otkrila da je u vezi s doktorom Rothom, a njihovoj je jednogodišnjoj vezi presudio upravo drugi liječnik. Par se vjenčao u utorak, a Tamara je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija s broda kako romantično nazdravljaju svojoj bračnoj sreći. Također, odmah nakon intimnog obreda, glumica je na društvenim mrežama promijenila prezime. Glumica zagrebačkog kazališta “Trešnja”, prije veza s liječnicima, bila je u sedmogodišnjoj vezi s redateljem Markom Vrdoljakom s kojim je surađivala i na spotu pjevača Tonija Cetinskog. Marko ga je režirao, a Tamara glumila.

Premda se činilo da se radi o vječnoj ljubavi, glumica se lani na Zagrebačkom film festivalu pojavila u društvu Andreja Rotha i time potvrdila kako je između nje i sina Tončija Vrdoljaka gotovo. Dok je glumila u domaćim dramskim serijama, Tamara je bila u braku s bivšim vaterpolistom i ekonomistom Hrvojem Šintićem. Njihov turbulentni brak prolazio je lijepe i manje lijepe trenutke. Kad je javnost mislila da je njihovu braku došao kraj, glumica je otkrila da je trudna. Prije osam godina dobila je sina Tomu.

Majka osmogodišnjem Tomi

- Na porođaju je bilo predivno. Rodila sam brzo i lako, a Hrvoje je bio sa mnom, i to mi je bila velika podrška - izjavila je 16 mjeseci nakon poroda.

Godine 2010. Tamara i Hrvoje su se rastali, a ona je izjavila da razlog nije treća osoba.

- Čiste savjesti mogu vam reći da moj razvod nema veze s trećom osobom, suprug i ja odlučili smo se rastati mnogo prije no što su mediji doznali za to.

Moj sin i ja živimo posve sami, na istoj adresi na kojoj smo živjeli od njegova rođenja - priznala je tada. Poslije se sumnjalo da je za razvod kriv upravo Marko Vrdoljak s kojim je provela sedam godina.

 

Ključne riječi

Komentara 6

AI
airbender
13:05 02.08.2018.

tema za kokoske u frizeraju...

LU
lukathereem
13:40 02.08.2018.

sponza

OB
ObrenM
13:11 02.08.2018.

Dali je ovo zivotopis Madame ili "glumice"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije