Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nosila dvije vjenčanice

Udala se lijepa domaća voditeljica: Na svadbenu zabavu došle brojne poznate osobe

Foto: Privatna arhiva
1/7
08.06.2023.
u 21:43

Među uzvanicima bile su njene kolegice, voditeljice  Tatjana Jurić i Nina Slišković Goleš. Nina je na zabavu stigla sa suprugom, voditeljem dnevnika Nove TV, Dinom Golešom.  Aleksandra je nosila dvije vjenčanice.

Voditeljica na radiju Bravo Aleksandra Alex Milinković i njen odabranik Marin Dadić organizirali su jučer svadbenu zabavu. Među uzvanicima bile su njene kolegice, voditeljice  Tatjana Jurić i Nina Slišković Goleš, koje su snimke sa zabave objavljivale na Instagram Storyjima. Nina je na zabavu stigla sa suprugom, voditeljem dnevnika Nove TV, Dinom Golešom.  Aleksandra je nosila dvije vjenčanice. 

Marin i Aleksandra su službeno sudbonosno 'da' izgovorili prije dva tjedna, a fotke tog važnog događaja podijelila je na Instagramu. Par se zaručio prošle godine. 

 

Voditeljica je inače poznata po svojoj ljubavi prema fitnessu.

- Ne mogu zamisliti svoj život bez sporta to je moja meditacija u pokretu. Koliko god bila umorna i bezvoljna nakon radnog dana volim se prošetati, otrčati laganu kilometražu ili napraviti trening u teretani. Sport mi pomaže da budem produktivna tijekom dana - rekla nam je i nastavila: - Kad treniram volim poslušati dobar hip hop i rap (2Pac, Snoop Dogg, Eminem) ili ritmičnu popularnu glazbu.

VIDEO Lovkinja Morana Zibar odgovarala na 'teška' pitanja Nevena Ciganovića, pogledajte kako je prošlo njezino znanje

Komentara 3

ZA
zagabria5
22:37 08.06.2023.

Gdje su fotke tog vlažnog događaja

Avatar Babakata
Babakata
03:32 09.06.2023.

Intetesantno ne.

Avatar razmaknica
razmaknica
06:08 09.06.2023.

S jedne strane liberalizacija svakakvih LGBT veza a s druge bitnost tradicionalnih vjencanja...jedno i drugo prenapuhane price ljudskih tastina zadovoljavanja formi...nazalost...sutra ako nesto podje po zlu...samo administrativno skuplji razlaz....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije