Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi brak

Udala se Josipa Čulina ex Rimac, a njezin novi suprug objavio je fotografije s vjenčanja

Zagreb: Josipa Čulina  izlazi nakon Optužnog vijeća u aferi za sređivanje državnih ispita i nezakonito zapošljavanje
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
23.06.2023.
u 13:50

Njezin drugi suprug Josip Pleslić rodom je s Murtera i živi u Zagrebu. Bio je direktor Narodnog radija prije nego što je počeo raditi za ruski Zabrežnjev, pisao je Imperijal

Bivša gradonačelnica grada Knina, "kninska kraljica" Josipa Čulina ex Rimac udala se za svoga dečka Josipa Pleslića. On je fotografije s njihovog vjenčanja objavio na svom Facebook profilu te je napisao: "Nisu Kurnati već di Krka ljubi more…..sve je K…..kamen/stina." Uz ovaj opis objavio je jednu fotografiju na kojoj pozira sa svojom suprugom koja je na vjenčanju nosila jednostavnu bijelu vjenčanicu, a na drugoj su u društvu prijatelja. Ispod objave su se zaredale čestitke, a među čestitarima bila je i pjevačica Ivana Plechinger.

 

 

Josipa Čulina nedavno je finalizirala razvod od bivšeg supruga Danijela s kojim ima kćer Katju, a u travnju je opet počela koristiti svoje djevojačko prezime. Njezin drugi suprug je rodom s Murtera i živi u Zagrebu. Bio je direktor Narodnog radija prije nego što je počeo raditi za ruski Zabrežnjev koji je vlasnik brodske Rafinerije nafte, a zatim je krenuo u privatni biznis, pisao je Imperijal. Nakon provođenja istrage protiv bivše gradonačelnice Knina i bivše državne tajnice i on je završio u pritvoru.

VEZANI ČLANCI

Naime, istražitelji su zabilježili da je o pronalasku prislušnog uređaja u svojoj bubi razgovarala s najmanje dvije osobe, Tonćijem Matasom, nekadašnjim šefom zadarskog Centra SOA-e, te sa svojim tada prijateljem, poduzetnikom Josipom Pleslićem. Nakon izlaska iz pritvora Pleslić je počeo razvijati i biznis i odnos s Josipom Rimac. Prethodno je bio poznat po bliskom odnosu s TV voditeljicom Doris Pinčić, još dok su oboje radili na radiju. Josipa Čulina je prije tri godine završila u Remetincu jer je bila osumnjičena za korupciju i aferu Vjetroelektrane.

VIDEO Pišek o svojem odlasku u Srbiju: Meni se to najviše zamjera. U Srbiji su inkluzivniji

 

Komentara 20

BR
Brdo
15:08 23.06.2023.

A ja naivac mislio da ce se udati za tvornickog radnika na minimalcu.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
16:12 23.06.2023.

Drži li ova osovina (Čulina - Pleslić) nekoga za m... ili kako bi se kulturnije reklo,u šaci??

Avatar Barba
Barba
17:13 23.06.2023.

Super mi je bio komentar jedne gospođe: ja ne mogu naći ni frajera preko Tindera, a ova se ida iz zatvora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije