Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednja sezona

U Turskoj prihvatili novu Hurem jer sliči na Meryem Uzerli

'suljo2_nnn_sce_290813'
Foto: promo
1/4
28.09.2013.
u 09:00

Šminkeri i frizeri potrudili su se 48-godišnju Vahide Gördüm učiniti što sličnijom miljenici publike Meryem Uzerli

Prošle je srijede u Turskoj prikazana prva epizoda finalne sezone “Sulejmana Veličanstvenog”, serije koja je zaludila više od 60 zemalja diljem svijeta. Bila je to prilika gledateljima da Vahide Gördüm, koja je zamijenila Meryem Uzerli u ulozi Hurem, vide u punom sjaju, s obzirom na to da su je na kraju treće sezone vidjeli samo na nekoliko sekundi u posljednjoj epizodi, ali i to im je bilo dovoljno da je obaspu negativnim komentarima jer je “ružna i stara”. Međutim, sudeći prema reakcijama nakon najnovijeg nastavka, mišljenje gledatelja polako se mijenja. Većina ih je primijetila koliko su se šminkeri i frizeri potrudili 48-godišnju Vahide učiniti što sličnijom Meryem, a naveliko se hvali i njezin glumački talent, posebice jer glumi zreliju i strožu Hurem. Osim Vahide, novi likovi u seriji su Engin Ozturk (princ Selim), Aras Bulut Iyemli (princ Bajazid) i Tolga Saritas (princ Džihangir).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije