Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THE VOICE

U tijeku je emisija uživo, prvi polufinalisti su Natali, Jakov, Luka i Sandro

The Voice
Foto: HRT Screenshot
1/9
13.01.2024.
u 21:31

Gledatelji su ti koji odlučuju o prvim polufinalistima iz svakog tima, dok mentori od preostale trojke izabiru drugog koji ide dalje iz svog tima

U tijeku je prva emisija uživo ovogodišnjeg Voicea, u kojem su izabrani i prvi polufinalisti. Glasovima publike prošli su Natali Radovčić iz tima Dine Jelusića i Luka Novokmet iz tima Gobac, dok su se mentori odlučili za Jakova Peruća Rihtara i Sandra Bjelanovića. 

Duška Brčić Šušak iz tima Dine Jelusića probila je led u prvoj emisiji uživo. Pjevala je Ništa nova, pjesmu autora Zdenka Runjića, koju znamo u izvedbi Olivera Dragojevića.

- Teško je biti prvi mentor u ovako dalekoj fazi natjecanja i teško je proživljavati sa svojim prvim kandidatom otvaranje showa. Bravo Duška, ovo je bilo jako teško, izazovno, poručio joj je Dino Jelusić. 

Sljedeći na redu bio je Jakov Peruško Rihtar koji je otpjevao Samo pričaj, pjesmu Zdravka Čolića.

- Nemam baš komentara, dirnulo me ovo iz više razloga. Prvenstveno zato što smatram da publika nije dovoljno shvatila da si jak. I čekao sam ovo da se Jakov pokaže u punom potencijalu i dobio sam to. Razvalio si, rekao je Dino.

Treća natjecateljica iz tima Dine Jelusića bila je Natali Radovčić. Izvela je pjesmu "Dođi" Parnoga valjka. Riječ je o natjecateljici koja je originalno bila u timu Damira Urbana, a Dino ju je preuzeo u prošloj fazi. 

- Kakva izvedba, bravo Natali. Hvala. Bila si na rubu suza, vidio sam te, molio sam se za tebe i za sebe jer ti si ja danas. Nemam što za reći. Wow, rekao je Dino.

VEZANI ČLANCI: 

Posljednji iz Dininog tima na scenu je izašao Marko Vukić. Otpjevao je Zelenu granu s tugom žuta voća, pjesmu Olivera Dragojevića. 
 - Sjajno. Ova izvedba bila kao tvoj koncert. Toliko sam uživao. Teško mi je objasniti, ali on zna na što ja mislim. Njemu ovo nije natjecanje i u principu je on tu pobjednik na neki način - rekao je Dino. 

Gledatelji su odabrali Natali za prvu polufinalisticu, a Dino se odlučio za Jakova.  - Moram biti pošten prem asebi i tom kandidati i pustiti u polufinale Jakova! - rekao je mentor.

Prva iz tima Davora Gopca nastupila je Gabriela Braičić. Pjevala je pjesmu "Alone" grupe Heart.

- Kaj ja mogu reći za Gabicu? Mogu reći da ima 18 godina, da pjeva kao da ima 120 godina. Iskustva. Mislim iskustva. Bila si odlična. Vrlo sigurno. Znaš kako ja ono uvijek to obrazložim. Vrlo sigurno, jako dobro, hvala ti, komentirao je Gobac.

Idući je na scenu izašao Sandro Bjelanović koji je izveo "Psycho Killer" grupe Talking Heads. 

- Kaj da velimo, kako je rekao moj kolega cijenjeni Dino, kad je rekao, kad je dao izjavu, tako i ti isto znaš - kao da je tvoj koncert, kao da ovo nije natjecanje, znaš. I mogu ti reći ono što sam oduvijek znao i uvijek tvrdio i danas odgovorno tvrdim - dobra terapija je majka uspjeha, rekao je Gobac.

Nikolina Stipić nastupila je s pjesmom "No Time To Die" koju u originalu pjeva Billie Eilish.

- Bilo je u početku kad smo se dogovarali oko pjesme:  'Joj, nije mi ta pjesma baš', ali onda je za koji dan rekla da joj je pjesma dobra - rekao je Gobac.

Luka Novokmet pjevao je Gibonnijevu "Lažu fotografije". 

- Luka svjetski igra nogomet, ali najbolje pjeva Gibbonija. Bio si odličan - rekao mu je Gobac.

VIDEO: Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije