Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert u Lisinskom

U spomen na Montena kolege glazbenici otpjevat će njegove najveće hitove

Kemal Monteno
Foto: PR FOTO
24.01.2015.
u 13:40

Koncert 'Jedne noći u decembru' pokojni Kemo trebao je održati u prosincu prošle godine, no zbog transplantacije bubrega odgođen je za ožujak. Datum koncerta još je uvijek rezerviran za Montena.

Legendarni Kemal Monteno do zadnjeg dana bio je pun optimizma i velikih planova koje je iznenadna smrt ugasila.

Deset dana prije nego što je umro od sepse, pjevač je optimistično govori o koncertu koji je trebao održati u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 31. ožujka, pišu 24 sata.

- Taj termin još je rezerviran za Montena. Volio bih da taj dan napravimo koncert na kojem bi mnogi Kemini kolege pjevali njegove pjesme. Predložit ću to njegovoj obitelji i prijateljima kad prođe sprovod - izjavio je direktor Lisinskog Dražen Siriščević

Koncert 'Jedne noći u decembru' pokojni Kemo trebao je održati u prosincu prošle godine, no zbog transplantacije bubrega odgođen je za ožujak.

Siriščević i Monteno često su se sastajali kako bi isplanirali sve detalje velikog koncerta. Na dogovore o koncertu pokojni Kemal sa sobom je nosio fotografiju s početka svoje karijere na kojoj njegov nastup najavljuje pokojna Helga Vlahović. Upravo s tom fotografijom Kemo je htio započeti svoj zagrebački koncert kako bi odao počast voditeljici koju je beskrajno cijenio.

Nažalost, Monteno tu želju nije stigao pretočiti u stvarnost prije svog odlaska.

>>Kemal Monteno bit će sahranjen u Sarajevu, u Zagrebu u ponedjeljak posljednji ispraćaj

>>Preminuo Kemal Monteno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije