Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unatoč skandaloznoj pljački, predstava je održana

U riječkom HNK opljačkane glumice Montažstroja

Ana Vilenica
Anto Magzan/VLM
13.02.2010.
u 23:41

– Samo bih zamolila poštenog nalaznika da mi, ako nađe, vrati računalo. Bit će nagrađen – poručila je glavna junakinja “Doline sunca”, neraspoložena za velike priče o cijelome slučaju što se desio u njenoj rodnoj Rijeci.

Neposredno prije premijere kazališne predstave “Moje srce kuca za nju”, koju su u riječkom kazalištu Ivana pl. Zajca izvele djevojke iz zagrebačke skupine Montažstroj, iz garderobe su nestale njihove osobne stvari.

Dok su se djevojke, među kojima su i glumica iz “Doline sunca” Ana Vilenica te voditeljica “Red Carpeta” Ana Stunić, u dresovima hrvatske reprezentacije ‘zagrijavale’ prije izlaska na riječke kazališne daske, nepoznati je lopov iskoristio to što je hrpa novčanika bila ostavljena na jednom mjestu, pokazavši da ni kazališta nisu imuna od pljački. Garderoba navodno nije bila zaključana, pa je lopov mogao ‘mirno raditi’.

– Ne bih previše razgovarala o cijeloj situaciji, molim vas za razumijevanje. Tek bih potvrdila da mi je nedavno nestalo privatno računalo na kojem imam dosta važnih stvari – kazala je Ana Vilenica. Štura je bila i na pitanje je li računalo ukradeno tijekom predstave.

– Samo bih zamolila poštenog nalaznika da mi, ako nađe, vrati računalo. Bit će nagrađen – poručila je glavna junakinja “Doline sunca”, neraspoložena za velike priče o cijelome slučaju što se desio u njenoj rodnoj Rijeci. (mk/VLM)

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
05:42 14.02.2010.

Prvatne stvari? Kao onaj Severinin uradak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije