Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Start 25. ožujka

U novoj sezoni showa 'Zvijezde pjevaju' nastupaju glumci, dizajneri i bivša RTL-ova voditeljica

Foto: Dario Njavro/HRT
1/8
27.02.2023.
u 08:53

S HRT-a najavljuju kako će nova sezona biti još atraktivnija, zabavnija i veselija, a među natjecateljima su poznata estradna lica, a u sastavu mentora također su nam poznata lica, ali neki od njih prvi put će se ove sezone okušati u ulozi mentora

Hrvatska radiotelevizija najavljuje da od 25. ožujka u subotnjem prime-time terminu na Prvom programu počinje 12. sezona najzabavnijeg glazbenog showa "Zvijezde pjevaju". Otkrivamo vam tko su pjevački parovi i članovi žirija, te sve pojedinosti nove sezone showa "Zvijezde pjevaju". "

S HRT-a najavljuju kako će nova sezona biti još atraktivnija, zabavnija i veselija, a među natjecateljima su poznata estradna lica, a u sastavu mentora također su nam poznata lica, ali neki od njih prvi put će se ove sezone okušati u ulozi mentora. Parovi koji se natječu u ovoj sezoni su; glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, chef Ivan Pažanin i ZSA ZSA, glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić, modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl, spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i Ivan Penezić, voditelj i komičar Davor Jurkotić i Gina Damjanović, bivša RTL-ova voditeljica i voditeljica podcasta Ana Radišić i Alen Đuras, glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić. 

- Premijerno nam se kao mentori predstavljaju Ivanka, ZSA ZSA, Ivan i Vjeko - ali mi ne sumnjamo da će i oni biti izvrsni poput svojih, već iskusnijih kolega. U novoj sezoni od 7 epizoda i ovaj put donosimo osvježenja: u dvije epizode o konačnom poretku odlučivat će dodatni dueli, a u finalnoj emisiji otkrit ćemo pjesme koje su zvijezdama obilježile život. Žanrovi su ostali isti - samo se novi val vratio umjesto mjuzikla, te ponovno slušamo pjesme odjevene u pop, funk, rock, dance, šansonu, hip hop i baladu. - poručuju s HRT-a.

Ocjene i komentare i ove će sezone davati omiljeni ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja, a voditeljski duo već je dobro uigran par - Barbara Kolar i Duško Ćurlić.  Redatelj showa je Tihomir Žarn, scenarist Alen Đurica, a urednica projekta Uršula Tolj. Dvanaesta sezona omiljenog pjevačkog showa emitira se uživo, a moći ćete je pratiti i na HRT-ovom YouTube kanalu, na platformi HRTi, kao i na HRT-ovim društvenim mrežama i webu hrt.hr.

VIDEO Alka Vuica: Jedna pjesma mi je kupila kuću, auto i sve, to je bila prekretnica

Ključne riječi

Komentara 1

RO
romobil
21:21 27.02.2023.

Sreći našoj kraja biti neće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije