Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

U nedjelju u kuću ili na smetlište ulazi jedan novi stanar

big brother (1)
Goran Jakuš/pixsell
18.03.2011.
u 14:25

U emisiji uživo u nedjelju bit će i prvo glasovanje za gledatelje koji će odlučiti koje stanare žele i dalje gledati u kući

Dragana je tužna jer se stanari u glavnoj kući zabavljaju. Nirmal joj objašnjava da je imala šansu biti u Kući samo da je brže trčala, dok oni uopće nisu imali tu priliku. Duško priča svojoj ekipi da je koprivom liječio reumu. Dobili su još dvije vreće smeća, a Duško je u jednoj od njih našao lančić za koji vjeruje da mu je poslala Soraja za koju ima samo riječi hvale i često je spominje.

A do tada u kući Slavica misli da će joj Big Brother u show uvesti bivšeg muža.
Dražen je rekao ostalim muškarcima u kući da on ne bi mogao izdržati unutra da nije okružen ženama. Čini mu se da Bojanu poznaje cijeli život.
Slavica priča Bojani i Nemešu da se on okretao u snu prema Bojani kao da je želi zagrliti, a Nemeš se branio da je to bila očito njegova podsvijest.
Dražen je pitao Lestera koja mu je djevojka u kući najljepša, na što je Lester izjavio da mu je Soraja najzgodnija.
Milan je priznao Soraji da je jako nervozan otkako je u kući i da se ne može prepoznati jer da se inače tako ne ponaša.

Nedjeljna emisija Big Brothera, koja će se prikazati uživo 20. ožujka na RTL Televiziji, bit će prepuna iznenađenja za stanare ali i za gledatelje. Naime, u nedjelju navečer, u kuću će ući stanar!
Osim što će tako možda iznenaditi Horvata, Draganu, Nirmala i Duška novim sustanarom, stanare u glavnoj kući čekat će još iznenađenja.
Odmah pri završetku emisije otvorit će se telefonske linije za svih pet zemalja i od tada će gledatelji moći glasovati koga od 11 stanara žele i dalje gledati u kući.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije