Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate li se nje?

U emisiji 'Ljubav je na selu' mnoge je rasplakala svojom tužnom pričom, a sada stiže u novi show

Foto: RTL
1/8
08.10.2023.
u 11:45

Mlada mesarka Gabrijela Juraja publici je već poznata po sudjelovanju u showu 'Ljubav je na selu', a već tada gledateljima je bilo jasno da se Gabrijela odlično snalazi i u kuhinji

U novom tjednu 'Večere za 5' gledatelji će upoznati živopisne kandidate iz divnog, zelenog Zagorja - dimnjačara Marka Pogačića, strojarskog tehničara Stjepana Culija, mesarka Gabrijela Juraja, poduzetnika Darija Markulina i umirovljenika Dragutina Boranića.

Marko Pogačić (41)

Dimnjačar Marko dolazi iz Kraljevca na Sutli. Iako je po zanimanju ekonomist hotelijerstva, ima svoj dimnjačarski obrt te usto vodi obiteljsko gospodarstvo i bavi se seoskim turizmom. Obožavatelj je tradicionalne hrane svog kraja, a voli i dalmatinsku kuhinju pa je za očekivati da bi svojim gostima mogao ponuditi upravu takvu večeru.

Foto: RTL

Stjepan Culi (50)

Strojarski tehničar iz Zlatara veseo je, voli dobru zabavu i druženje te se iz tog razloga i prijavio u 'Večeru za 5'. Po zanimanju je strojarski tehničar, a u slobodno vrijeme bavi se starinama. Važnija mu je atmosfera od kvalitete hrane te bi upravo loš ugođaj mogao kod Stjepana donijeti do lošije ocjene.

Foto: RTL

Gabrijela Juraja (20)

Mlada mesarka publici je već poznata po sudjelovanju u showu 'Ljubav je na selu', a već tada gledateljima je bilo jasno da se Gabrijela odlično snalazi i u kuhinji. Obožava tradicionalna jela svog kraja te bi upravo takav jelovnik mogla prirediti za svoje goste. Gabrijela je druželjubiva te se u 'Večeru za 5 prijavila kako bi se dobro zabavila i stekla nova poznanstva! Važna joj je, kaže, dobra hrana, ali i vesela, pozitivna atmosfera. Inače, Gabrijela je ranije za medije otkrila i da ju je majka ostavila kad je imala svega dvije godine, no, kaže, u životu joj baš ništa nije nedostajalo zbog brižnog i pažljivog oca.

VEZANI ČLANCI: 

- Imala sam nepune dvije godine kada me majka ostavila. Više nije pitala za mene, moje dvije sestre i brata. Tata nas je postavio na noge. Smatram ga najvećim herojem, bolji je od svih Marvelovih superjunaka - rekla je Gabrijela ranije za RTL.hr. Otkrila je i kako je došlo do toga da radi u mesnici. - Netko sam tko voli prihvaćati izazove i uvijek se izazove. Dosadno mi je raditi jedno te isti posao i uvijek tražim nešto novo. Dosad sam promijenila dosta zanimanja. Ovo zanimanje stvarno volim. Super mi je što sam stalno u komunikaciji s ljudima. Svaki dobar trgovac treba imati dobru jezičinu da bi nešto prodao, je li tako? Komunikacija je ključna - ističe Gabi. 

Foto: RTL

Darijo Markulin (38)

Poduzetnik Darijo prijavio se u 'Večeru za 5' zbog dobre zabave i novog iskustva. Obožava domaću kuhinju, iako je, priznaje, tijekom kuhanja pomalo brzoplet. Za sebe će reći da je komunikativan, a otkriva i da u svom domu upravo on najčešće kuha. Darijo će prirediti tradicionalna jela te veselu atmosferu.  

Foto: RTL
Dragutin Boranić (73)

Umirovljenik iz Marije Gorice u 'Večeru za 5' prijavio se jer obožava kuhati, a voli i upoznavati nove ljude te se družiti. Obožava tradicionalnu hranu svog kraja, a upravo bi takvu mogao spraviti za ekipu. U mirovini je te brine o supruzi koja je bolesna. U slobodno vrijeme bavi se vinogradom te prati nogomet i politiku.  

Foto: RTL

VIDEO Otkazan koncert popularnog srpskog pjevača u Bibinjama, organizator: 'Mještani su bili protiv'

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije