Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarni projekt

U akciji "Uz nas niste sami" prikupljeno je 812.535 kuna

Uz nas niste sami  (1)
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/6
16.10.2011.
u 11:43

Svoj doprinos dali su i poznati izvođači: Doris Dragović, Davor Radolfi, Danijela Pintarić, Ricardo Luque, Gazde, Hana Hegedušić, Trio Gušti, koji su nastupali uz pratnju Revijskog orkestra HRT-a

U subotu navečer završio je drugi tjedan humanitarne medijske kampanje Hrvatske radiotelevizije "Uz nas niste sami". Akcijom je prikupljeno 812.535 kuna za pet projekata pomoći za osobe sa zdravstvenim teškoćama. Poznate osobe iz javnog, kulturnog i političkog života Hrvatske javljale su se na humanitarni telefonski broj akcije u pozivnom centru. Večer su uljepšali i tako dali svoj doprinos poznati izvođači: Doris Dragović, Davor Radolfi, Danijela Pintarić, Ricardo Luque, Gazde, Hana Hegedušić, Trio Gušti, koji su nastupali uz pratnju Revijskog orkestra HRT-a pod ravnanjem Saše Nestorovića. HRT bi akcijom "Uz nas niste sami" u 2011. godini trebao kroz tri humanitarna tjedna popratiti 14 projekata te na taj način pridonijeti njihovu daljnjem razvoju ili uspješnom završetku.

U drugom humanitarnom tjednu od 10. do 15. listopada 2011. svoje projekte predstavili su Zagrebački skijaški savez koji prikuplja sredstva za pomoć Specijalnoj bolnici Goljak; Udruga za poticanje razvoja osoba s posebnim potrebama Srce iz Svetog Ivana Zeline kojoj su potrebna sredstva za uređenje dnevnih prostorija za štićenike; Humanitarna udruga Korčulansko-pelješko srce koja prikuplja sredstva za nabavu aparata za ergometriju; Udruga invalida cerebralne paralize Snaga iz Zagreba, koja se bavi rehabilitacijom djece i mladih s neurološkim invaliditetom i Udruga za terapijsko i rekreacijsko jahanje Graberije-Knin

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije