Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Dominikanskoj Republici

U 67. godini života iznenada preminuo glumac Ray Liotta

Foto: Nicolas Briquet/ABACAPRESS.COMBriquet Nicolas/PIXSELL
1/5
26.05.2022.
u 18:58

​​​​​​​Glumac Ray Liotta preminuo je u snu u Dominikanskoj Republici gdje je snimao film Dangerous Water.

U 67. godini je preminuo je glumac Ray Liotta, najpoznatiji po ulozi Henryja Hilla u Scorseseovoj uspješnici 'Dobri momci', javljaju američki mediji. 

Glumac je preminuo u snu u Dominikanskoj Republici gdje je snimao film Dangerous Water. Liotta je iza sebe ostavio kćer Karen i zaručnicu Jacy Nittolo s kojom se uskoro trebao vjenčati. U zadnje vrijeme radio je na brojnim novim projektima kao što su ''The Many Saints of Newark'', ''Marriage Story i No Sudden Move''. Nedavno je završio sa snimanje filma ''Cocaine Bear'', a pojaviti se trebao i u ''The Substance uz Demi Moore''.

Što je uzrok smrti za sada nije poznato. Njegova iznendna smrt šokirala je brojne obožavatelje koji se od preminulog glumca opraštaju na društvenim mrežama.

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Purgeri
Purgeri
19:24 26.05.2022.

Počivao u miru. Legenda.

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
19:27 26.05.2022.

Sucut, ali google translate vam opet ne radi kako spada

PR
prajdali100
20:19 26.05.2022.

Koja je to faca bila ! Otišao je prerano,počivao u miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije