Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na maldivima

Tvrtka joj u blokadi, a ona na Instagramu pokazuje previše u minijaturnom badiću

Foto: Instagram
1/9
04.11.2019.
u 17:08

Dokaz su tome i fotografije koje svakodnevno objavljuje, no osim onih na kojima izmjenjuje nježnosti sa suprugom, pojave se i neke na kojima je sama, u neobičnim krojevima badića.

Pjevačica Maja Šuput još uvijek uživa na medenom mjesecu sa suprugom na Maldivima.

Dokaz su tome i fotografije koje svakodnevno objavljuje, no osim onih na kojima izmjenjuje nježnosti sa suprugom, pojave se i neke na kojima je sama, u neobičnim krojevima badića.Ispod fotke je napisala da je za stajling i fotku zaslužan upravo njezin suprug Nenad.

Neke obožavatelje njegov izbor nije oduševio, pa je jedan od njih komentirao: ‘Mogla si gola pozirati, kakva slika, ne treba ti puno.'
I dok se Maja drži ljubavi i ne razmišlja o stresu, njezina tvrtka Majushka u problemima je. Naime, firma je u 2018. završila je s minusom od 12.063 kune, a prema podacima Poslovne Hrvatske u blokadi je od 4. listopada, pišu 24 sata.

Foto: Instagram screenshot

Iza Majushke, koja se proslavila veselim mikrofonima, slušalicama, kapama i ostalim accessoriesom s potpisom pjevačice, stoje Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov koji ima i dva jedinstvena društva s ograničenom odgovornošću Dođi mami i Costa Consulting. No, ni navedene tvrtke nemaju još impresivnih financijskih rezultata, jer je Consulting 2018. završio s minusom od 3500 kuna, a Dođi mami s plusom od 3200 kuna.

Ipak, za razliku od nove tvrtke, njezina Šuput firma ima odlične rezultate te je lanjsku godinu završila s više od 2,2 milijuna kuna prihoda te neto dobiti od 665.000 kuna, a sudeći prema njezinom talentu za biznis i zarada Majushke sljedećih godina trebala bi porasti.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar toxic alien
toxic alien
18:17 04.11.2019.

Ima li stogod o Vlatki Pokos? Sto Vlatka misli o propaloj nabavci F-16 Barak zrakoplova? Razmislja li i ona o kandidaturi za predsjednicu? Ne drzite me vise u ovom medijskom mraku...!

Avatar possibilis
possibilis
19:06 04.11.2019.

Koliko ju reklamirate po novinama firma je trebala bit jaca od Applea.

MO
moroder
18:24 04.11.2019.

Moj Tarantino, došo si ti mami ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije