Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cemre Melıs Çınar

TV negativka koja se ne plaši poraza

Cemre Melıs Çınar
Foto: Green Yapım
1/7
21.01.2018.
u 19:41

U seriji “Elif” gledamo 26-godišnju tursku glumicu ruskih korijena koja je uspješno pokorila male ekrane i sada s prijateljem planira dizajnirati vlastitu liniju odjeće

“Nikad ne promatram ljude svisoka. Slijedim duhovni put i vjerujem u karmu. Mislim da bi ljudi trebali težiti sreći ne kriveći druge za ono što im se događa”, tvrdi 26-godišnja Cemre Melis Çınar. Tu tursku glumicu gledatelji imaju prilike upoznati u seriji “Elif”, u kojoj tumači ulogu negativke Arzu s kojom, kaže, ne dijeli ništa osim činjenice da se ni ona baš poput Arzu nikada ne predaje.

“Postigla sam sve ono što su mi govorili da nikad neću moći. Ne plašim se poraza”, otkriva Turkinja ruskih korijena.

“Arzu ima svoj stil odijevanja i šminkanja, čak i svoj način govora. Živimo u svijetu u kojem se žene smatraju građanima drugog reda i upravo zbog toga Arzu dotiče ratničke duše mnogih pripadnica ljepšeg spola, bez obzira na svoje dobre ili loše strane. Njena najbolja, ustvari jedina osobina jest njezin ratnički duh”, objašnjava.

Kad ne snima, mlada zvijezda kojoj je serija “Elif” prvi veliki glumački angažman vrijeme provodi kuhajući za prijatelje, a najdraži su joj, kaže, turski specijaliteti.

“Često eksperimentiram u kuhinji, a kad nekome trebaju deserti, ja sam tad glavna s kuhačom”, kaže Cemre.

Turkinja je rođena kao jedino dijete u obitelji, a unatoč tome što u seriji glumi majku jedanaestogodišnjoj djevojčici Zejnep, u pravom se životu još ne vidi u toj ulozi.

“Za to ima vremena. Nije lako biti roditelj i nije svatko dobar u tome. Na Zejnep gledam kao na svoju pravu kćer. Ona je nešto kao moje prvo dijete. Čak i ako se ostvarim kao majka u budućnosti, Zejnep će uvijek ostati moja kći. Vrlo sam brižna prema njoj, kako na ekranu, tako i u privatnom životu, i mislim da publika to primjećuje. Nedostajemo jedna drugoj, razgovaramo ili se dopisujemo cijelo vrijeme, čak i kada nismo na snimanju. Mislim da je biti majka najteža stvar na svijetu. Teško je čak i glumiti majku”, priznaje 175 centimetara visoka zvijezda koja se ovim poslom počela baviti nakon nekoliko televizijskih reklama i zapaženih uloga u kazalištu.

O ljubavnom životu ljepotice s malih ekrana ne zna se mnogo jer o privatnom životu ne govori u javnosti, no otkrila je s kim joj je želja snimiti vruće scene.

“S Gerardom Butlerom. Koji god lik tumači, ljubav mu sijeva iz očiju cijelo vrijeme dok promatra partnericu. On je inače moj omiljeni glumac”, priznaje.

Baš poput svojih kolegica u seriji, i Cemre se raduje novim zapletima u novoj, trećoj sezoni i željno iščekuje pročitati scenarij te vidjeti u kojem će se smjeru razvijati njezin lik, no kad se ugase kamere, 26-godišnjakinja mašta o budućnosti koja je pred njom.

“Imam mnogo planova u vezi s budućnošću, ali više od svega volim se iznenaditi i vidjeti što mi je život spremio. Znam da ću u bliskoj budućnosti zajedno s prijateljem pokrenuti svoju liniju odjeće. Zapravo, već smo počeli s tim i nadam se da će nam ići dobro”, zaključuje.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije