Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poniženje

Tužna ispovijest Brenine snahe koja je odrasla u Hrvatskoj

Foto: Instagram screenshot
1/3
30.04.2019.
u 09:15

U nedavnom gostovanju u emisiji ''Vikend'', Aleksandra Živojinović otkrila je da se vraća na glazbenu scenu, a njezina majka ispričala je priču o nelakom odrastanju u Belom Manastiru.

Srpska pjevačica Aleksandra Živojinović (23), supruga posinka Lepe Brene, 33-godišnjeg Filipa Živojinovića, nakon dvogodišnje medijske pauze vraća se na male ekrane. U gostovanju u emisiji ''Vikend'' progovorila je o odrastanju u Belom Manastiru.

Kako prenosi Glossy, pjevačica se rasplakala u emisiji nakon što je njezina majka Borka Mihajlović ispričala kako su je kao dijete maltretirali u rodnom gradu.

– Proliveno je dosta suza, bilo je odricanja. Sada bi se svi ti koji su nekada i rekli nešto ružno protiv nje fotografirali s njom, htjeli popiti piće. Mogla sam ići od kuće do kuće zbog tih prepirki. Oni su svi odrasli, ta djeca koja su pravila neke probleme, izrugivala se – ispričala je Borka i dodala da su je ta djeca maltretirala zato što je ''voljela raditi to što radi''.

Pjevačica je naglasila kako su ružne stvari iza nje te se uvijek rado vraća gradu u kojemu je odrasla.

– Bili smo svi djeca i ne želim se vraćati na negativne stvari. Obožavam dolaziti u svoj Beli Manastir i svi mi kažu ''svaka čast'' – rekla je Aleksandra, snaha Lepe Brene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bozee❤❤najlepsa je❤❤ Aleks sa 14 godina💞❣❣ #aleksandraprijovic 💝

A post shared by Welcome to princess profile👸 (@aleksandraxzivojinovic) on

Prošle godine u lipnju, Aleksandra se udala za Filipa Živojinovića, a par je početkom ožujka dobio svoje prvo dijete, sina Aleksandra. Pjevačica je zbog trudnoće odlučila napraviti pauzu u karijeri, a sada je u emisiji 'Vikend' najavila veliki povratak na glazbenu scenu.

Pogledajte koji brakovi nisu potrajali u showbizzu

Ključne riječi

Komentara 37

DN
davaj_nama
09:48 30.04.2019.

Tko ju je maltretirao? Kada? Zašto? Jer je radila to što radi.. A što bi to točno bilo? Već dugo ne vidjeh besmisleniji članak.

Avatar Pavel ic
Pavel ic
09:29 30.04.2019.

hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha ako nemate što pametnije pisat i onda ostavite rubriku praznu

MA
maltez
09:27 30.04.2019.

Kad već otvarate temu, onda pojasnite koje vrste su bili ti problemi. Bar to. Ovako ostavljate mjesta za manipulaciju na području koje je jako zahvalno za razne neosnovane pretpostavke i nagađanja. Osim ako vam to i jeste cilj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije