Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SHRVANA GLUMICA

Tuga u obitelji Sharon Stone, oprostila se od brata koji je prije dvije godine doživio tragediju

Sharon Stone in Paris on Wednesday
Foto: ABACA/ABACA/PIXSELL
1/7
14.02.2023.
u 13:26

- Srce mi se čini kao da mi je iščupano iz grudi. Patrick je jutros oko 3:30 otišao biti s našim slatkim Riverom. Ne znam što bih drugo rekla, on je bio moj svijet. Bio je najveća gnjavaža s najvećim srcem od svih koje poznajem - napisala je Patrickova supruga, dodajući da je on otac prekrasne djece koju je volio i obožavao

Patrick Stone, mlađi brat glumice Sharon Stone, preminuo je u 58. godini života.  Glumica je kasno u ponedjeljak potvrdila bratovu smrt, podijelivši njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

- Počivao u miru moj brat Patrick Joseph Stone - napisala je uz fotografiju. Patrick je bio otac Sharoninog nećaka Rivera, koji je 2021. umro od "potpunog otkazivanja organa" u dobi od 11 mjeseci. Patrickova supruga javila je na društvenim mrežama kako je preminuo u nedjelju ujutro, a uzrok smrti je srčani udar. 

- Srce mi se čini kao da mi je iščupano iz grudi. Patrick je jutros oko 3:30 otišao biti s našim slatkim Riverom. Ne znam što bih drugo rekla, on je bio moj svijet. Bio je najveća gnjavaža s najvećim srcem od svih koje poznajem - napisala je, dodajući da je on otac prekrasne djece koju je volio i obožavao.

- Znala sam prvog dana kad sam ga vidjela da ću se udati za njega. Odmah sam osjetila povezanost s njim i 20 godina smo potpuno izluđivali jedno drugo, ali smo se također toliko voljeli. Osjećam se izgubljeno bez svog najboljeg prijatelja.

Ured mrtvozornika u Pennsylvaniji priopćio je medijima da je njegova smrt procijenjena zbog iznenadne srčane smrti uzrokovane srčanom bolešću, prema TMZ-u, koji je prvi objavio vijest o njegovoj smrti.

U rujnu 2021. Stone (64) se otvorila obožavateljima, rekavši da ništa nije pomoglo njezinoj obitelji podnijeti tragičan gubitak njezinog nećaka i kumčeta poput donacija organa.

- Mogu samo reći da nikada, ali nikad ne znate kada će se dogoditi tragedija u vašem životu ili u vašoj obitelji, ali ova prilika da budete donor organa, to nas je spasilo, spasilo našu obitelj - rekla je tada Stone koja često dijeli fotografije i informacije iz privatnog života. Bila je presretna kada se rodio River i dijelila njegove fotografije. Prije tri godine zamolila je pratitelje da se pomole za njezinu sestru Kelly koja je završila u bolnici nakon što je test otkrio da je pozitivna na COVID-19.

 

Sharon je podijelila objavu na društvenim mrežama, a pokazala i fotografije iz bolnice u kojoj leži njezina sestra koja je morala biti u potpunoj izolaciji jer boluje od lupusa. Kazala je kako je njezina sestra oboljela iako se pridržava svih mjera te je jedino odlazila do ljekarne kako bi podignula lijekove koje prima već godinama. "Moja sestra Kelly, koja već ima lupus, sada je dobila koronu. Ovo je njezina soba u bolnici", napisala je tada Stone uz fotografije potpuno izoliranog odjela u kojem je jedan krevet i velika žuta cijev. 

VIDEO Let 3 nakon pobjede: 'Pjesmu nismo radili ni za Doru ni za Euroviziju nego za Let 3'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije