Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preko svake mjere

Trolovi Adelinu sinu, kojemu su dva dana, poželjeli smrt

adele
Foto: Pixsell
1/3
22.10.2012.
u 21:14

Na društvenim mrežama izruguju se njezinoj težini, ona sa zaručnikom bježi iz Londona

Nekoliko minuta nakon što je objavljena vijest da je Adele rodila sina, na društvenim mrežama tu informaciju dočekali su neumjesnim komentarima među kojima su se našle i prijetnje smrću Adelinu sinu.

– Vau, Adele je rodila! Je li joj sin već debeo i hendikepiran? Treba ga ubiti odmah – jedan je od šokantnih komentara kojim je pokrenuta lavina napada na 24-godišnju pjevačicu i njezina sina kojemu su samo dva dana. Jedna od tviterašica zaprijetila je da će ubiti Adele ako joj se sin bude zvao kao i njezin. Nije izostalo ni ruganje na račun Adelina izgleda te su mnogi napisali da su mislili kako se glazbenica udebljala i nisu ni primijetili da je trudna. Na zlobne komentare internetskih trolova, kako se nazivaju autori koji se na forumima, blogovima i društvenim mrežama namjerno izruguju i vrijeđaju druge, pjevačica nije reagirala jer je sa zaručnikom Simonom Koneckijem zaokupljena svojim djetetom.

Medijska gungula oko njezina privatnog života uznemirujuće djeluje na Adele i zato je prije poroda najavila da se seli iz Londona. Rekla je tada da ne želi sina odgajati u takvu okruženju i kupila je s dečkom Simonom Koneckijem kuću u Hoveu na jugu Engleske gdje se namjerava preseliti. Njezini prijatelji kažu da se pjevačica ne odvaja od sina i nije joj nimalo žao što će propustiti današnju londonsku premijeru novog Jamesa Bonda za koji je otpjevala uvodnu pjesmu "Skyfall".

– Iako će na premijeri biti i članovi kraljevske obitelji, Adele se ni zbog njih ne želi odvojiti od svog malog princa – kažu prijatelji.

>> Trola se može ubiti klikom mišem

Ključne riječi

Komentara 8

NO
NoseyCat
23:29 22.10.2012.

U današnje doba izopačenih vrijednosti, žena koja izgleda kao žena, a ne osušena grančica, mora bježati od ljubomornih neljudi. Daleko smo dogurali kao civilizacija, nema što!

OB
-obrisani-
08:31 23.10.2012.

Samo " kreteni " mogu da ismijavaju ovako zgodnu zenu. Lijepa i kulturno popunjena a ne kao glista,cackalica ili italijanska spageta. Sta ce covjek od one s kojom prenoci pa se nazulja. Pored nje kao pored pecine , takve zene anoreksicarke nevole same sebe a kamoli ljubavnika . Oni koji imaju sta protiv malo punijih zena to su bolesne osobe i njih treba pod hitno na psihijatriju.

Avatar damat
damat
23:12 22.10.2012.

Onda ti isti Britanci zgražaju se nad nama "balkancima". Jadna, bolesno izopačena nacijo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije