Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVIO SVE POLICIJI

Trojica mladića u Zagrebu napala mladog pjevača: 'Napadnut sam jer sam homoseksualac'

Željko Milašinović
Foto: Facebook
1/2
24.09.2022.
u 21:38

Žalostan sam samo u kakvom mi to lošem i jadnom svijetu živimo i zašto svatko nema pravo na slobodu izbora!, objavio je Željko Milašinović

Mladi zagrebački pjevač Željko Milašinović objavio je kako su ga napala trojica mladića u petak oko 20:30 u Ulici Antuna Šoljana u Zagrebu, a razloga napada je, tvrdi, zato što je deklarirani homoseksualac. 

- Danas oko 20.30 sam napadnut od strane trojice mladića koji su mi iz ruke oteli torbicu u kojoj su mi se nalazili ključevi od stana, novčanik sa dokumentima, te novcima. Cijeli slučaj je prijavljen policiji, te se duboko nadam da će se uspješno završiti. Žalostan sam samo u kakvom mi to lošem i jadnom svijetu živimo i zašto svatko nema pravo na slobodu izbora! Iskreno se nadam samo najboljem iz ove priče jer nekako, još vjerujem u dobro. Hvala policijskoj postaji Črnomerec na izuzetnoj susretljivosti! Netko to gore, vidi sve! - objavio je Željko na Facebooku uz fotografiju kaznene prijave koju je podnio u policiji. 

 

- Napasti nekoga zato jer je drugačiji, zato jer se ne uklapa u masu, jer je rođen da se ističe je krajnje bolesno. Sav taj bolesni balkanski mentalitet dolazi od kućnog odgoja. Učite svoju djecu moralnim načelima, učite ih da prihvaćaju različitosti i da to biti poseban je nešto predivno! Napadnut sam jer sam homoseksualac i ne, nije mi važno što će ljudi reći. Netko sam tko će i dalje ostati isti, jer da mrzim ne znam. S moje strane ljubav i pozitivna energija sa jednim iskustvom više! - objavio je. 

Incident je potvrdila i zagrebačka policija. Naveli su kako su nepoznati počinitelji u petak navečer 24-godišnjaku istrgnuli torbicu s dokumentima i novcem te da materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. 

Komentara 60

Avatar possibilis
possibilis
23:30 24.09.2022.

Kako nikad ne napadnu mladog gej mesara ili rudara? Uvjek pjevac ili glumac. I to najcesce bez glazbene ili glumacke skole.

Avatar R2D2
R2D2
02:22 25.09.2022.

Ova priča je malo nedorečena i malo propagira gej populaciju. Molim žrtvu da objasni kako to da su napadači znali da je homoseksualac?

Avatar drug Joža
drug Joža
00:44 25.09.2022.

Možda je bila obična pljačka a ne popis stanovništva. Dečko, novac ne smrdi od koga god da je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije