Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački žigolo i vojaer koji se sudario s kombijem punim časnih sestara

Trenutak istine: Danijel je voajer, Suad je radio kao žigolo

trenutak istine
Foto: Nova Tv
1/2
12.11.2009.
u 22:51

Na kraju je priznao da zamjera svojoj sadašnjoj djevojci što se ne želi vjenčati s njim. Put prema pola milijuna kuna Danijel će nastaviti u sljedećoj emisiji.

Suad Mujagić, 27-godišnji mesar iz Zagreba nastavio je svoje gostovanje u "Trenutku istine". Priznao je da mu se supruga gadi ako se ne otušira prije seksa, a od obiteljskih obveza važniji mu je solarij. Na dan svog vjenčanja bio je razočaran odabirom žene kojoj je rekao sudbonosno da. Osim podatka da je bio žigolo dva mjeseca, Suad je priznao da je nedavno sudjelovao u "grupnjaku" s prijateljem Gojkom i jednom ženom. Na pitanju koje mu je trebalo donijeti 50.000 kuna Zagrepčanin je ipak "pao".

Na upit voditeljice Jasne Nanut je li se ikada hvalio svojim prijateljima da ima ženu koja samo čisti i šuti dok se on provodi s ljubavnicom, Suad je kategorički odgovorio "ne", što je poprilično čudan odgovor kad se u obzir uzme njegova priča tijekom emisije. Međutim "ne" je bio pogrešan odgovor pa je Suad ostao bez novca, a upitno je hoće li ga i žena uopće dočekati kod kuće nakon svih odgovora u emisiji.

Nakon Suada nasuprot voditeljice sjeo je 34-godišnji konobar iz Zagreba Danijel Matešković. Priznao je da je imao sudar s kombijem punim časnih sestara, a iako za kućnog ljubimca ima udava, smatra da je divljim životinjama mjesto u prirodi. Radio je kao zaštitar, a potvrdno je odgovorio na pitanje bi li primio metak namijenjen hrvatskom predsjedniku. Međutim malo je vjerojatno da će postati jedan od tjelohranitelja stanara na Pantovčaku pošto je priznao da je uhodio svoje bivše djevojke.

Čučao je ispod prozora kako bi skupio dokaze da ga djevojka vara, a kao svaki pravi voajer priznao je da kod kuće ima dalekozor. Na kraju je rekao da zamjera svojoj sadašnjoj djevojci što se ne želi vjenčati s njim. Put prema pola milijuna kuna Danijel će nastaviti u sljedećoj emisiji.

Ključne riječi

Komentara 5

TH
TheLili68
08:37 17.11.2009.

takva emisija ima i kod nas ovdje u njemackoj ali se niko ne nervira,big brother i takve emisije ovdje zovu program za nizi sloj,a ostali gledaju drugo,da se negleda davno bi je zbacili sprograma,to je dupli moral gledati a posle kuditi

ST
starimladi
02:10 13.11.2009.

Mislim da je daleko skandaloznije od svega to što je Suad priznao da suprugu smatra svojim vlasništvom- Čovjek drugo ljudsko biće smatra vlasništvom, a novinar večernjeg začudo to uopće ne spominje. Možda bi bilo jasnije da je rekao da nekogkog crnca kojeg zapošljava smatra vlasništvom, a kada je žena u pitanju to prolazi pod normalno. Ipak mislim da je ovakva šund-emisija našem društvu potrebna, natjera nas da pogledamo u lice vlastitom licemjerju našeg društva.

IV
ivna
07:53 13.11.2009.

Znam da ovakvi likovi žive oko nas ali se svaki put zaprepastim što sve hoda po crnoj zemlji !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije