Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obračunao se s njim

Trener iz 'Života na vagi' objavio ružnu poruku koju je dobio od pratitelja, nije mu ostao dužan: Nema takvom pomoći

Foto: Instagram
1/10
03.11.2022.
u 20:30

Edin je uoči nove Epizode pitao pratitelje na društvenim mrežama što misle tko bi trebao napustiti show. Jedan od njih bezobrazno mu je odvratio 'Ti klošaru', a Mehmedović se odlučio obračunati s njim zbog čega je snimio i video.

Edin Mehmedović, trener iz 'Života na vagi' objavio je ružnu poruku koju je dobio na Instagramu. Naime, Edo je uoči nove Epizode pitao pratitelje na društvenim mrežama što misle tko bi trebao napustiti show. Jedan od njih bezobrazno mu je odvratio 'Ti klošaru', a Mehmedović se odlučio obračunati s njim zbog čega je snimio i video. 

Foto: Instagram

- Lijep i sunčan dan, da netko za ovakvog vremena može biti otrovan. Nema takvom pomoći. Ja svoje živce, vrijeme i energiju nisam našao na betonu, cesti. Ima je jako malo i jako mi je vrijedna. I ne pada mi napamet zamarati se ovakvim stvarima - izjavio je trener i nastavio: 

- Želim iskoristit ovu priliku da pozovem ljude koji misle da je ovo korektno, da se ovako mogu razgovarati na internetu, da promisle malo. Da pogledaju svoje srce, ako ostavljaju ovakve otrovne komentare, možda im je i takvo srce. Nemojte to radit. Puno više to govori o vama, nego o onome kome ste uputili takav komentar - zaključio je. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Mehmedović, koji i ove sezone vodi crveni tim, na svom je Instagramu nedavno objavio fotografiju sa svojim kandidatima snimljenu iza kamera. Pored fotografije snimljene u Lividragi, u Gorskom kotaru, napisao je: "Mi vježbamo, a vi? Koga smo motivirali da krene trenirati, a tko jede dok nas gleda".

U komentarima su se vrlo brzo počeli javljati pratitelji uz puno pohvala i riječi podrške za trenera, ali i cijeli tim. A jedna pratiteljica komentirala je kako su motivirali nju da izgubi čak 7 kg

"Mene ste motivirali i to jako, pa se moram i pohvaliti, počela jesti zdravo i redovno, počela trenirati redovno, konačnoooo pijem minimalno dvije litre vode na dan i za dva tjedna- 7 kilograma!", napisala je jedna gledateljica.

VIDEO Nicki Minaj ponovno u kostimu domaćeg dizajnera, pokazala i stražnjicu: 'Pobijedila je na Noći vještica'

Komentara 3

TA
tambura
09:51 04.11.2022.

Pratim Zivot na vagi i divim se ljudima poput Ede koliko znanja,truda i sebe ulazu da bi pomogli ljudima koji su iz bilo kojih razloga pretiloscu ugrozili svoje zdravlje.Zgrozim se kad procitam ovakav komentar.To je dio slike drustva u kojem zivimo,gdje pojedinci zatrovani patoloskom bolesnom mrznjom(vjerojatno zbog njegovog imena i prezimena) pisu ovakve komentare.Zivio sam skoro pola zivota u stranoj zemlji pa nikad nisam dozivio ovakove uvrede.Prestrasno,jadno i bijedno,dno dna.

PR
Propitivač
18:56 04.11.2022.

Meni je najveća fora kad on u emisiji zavapi "Isuse bože" :)

VA
valides
14:53 04.11.2022.

Zabranit komentare i ikakva pisanja na cijelom internetu. Ljudi su smrdljiva stoka. The end.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije