Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je majka

Tragična smrt TV reporterke (40): Htjela se uklopiti na poslu, pa joj je presudila ova estetska korekcija

Foto: Instagram
1/6
08.06.2023.
u 20:13

Zahvat je obavio čovjek koji se predstavio kao medicinski brat. Lygia je hospitalizirana početkom svibnja nakon što joj je u stražnjicu ubrizgan industrijski silikon i polimetilmetakrilat(materijal od kojeg su se izrađivale tvrde leće).

Brazilska influencerica i televizijska reporterka Lygia Fazio (40) preminula je nakon što je došlo do komplikacija tijekom zahvata za podizanje stražnjice kojem se podvrgnula. Zahvat je obavio čovjek koji se predstavio kao medicinski brat. Lygia je hospitalizirana početkom svibnja nakon što joj je u stražnjicu ubrizgan industrijski silikon i polimetilmetakrilat(materijal od kojeg su se izrađivale tvrde leće). 

Bila je na intenzivnoj četiri tjedna prije no što se njeno stanje pogoršalo, a strani mediji pišu kako je najvjerojatnije doživjela moždani udar. Fazio je bila majka dva dječaka u starosti od dvije i jedanaest godina. 
Prema informacijama koje je podijelila njena obitelj, TV reporterka je preminula 31. svibnja

U jednom intervjuu koji je dala prije nekoliko godina kazala je kako je razmišljala o tome da se podvrgne nekim manjim zahvatima, dok ju njen partner nije nagovorio da napravi nešto puno veće. 

Na Instagramu ju je pratilo milijun ljudi, a tamo je upozoravala žene da plastične operacije mogu biti opasne. 
Njen brat George Oliveira nakon njene smrti javio se na društvenim mrežama. 

- Ljudi, nažalost, naša ratnica je preminula - napisao je. U intervjuima nakon što je preminula Gorge je kazao kako su za njenu smrt krivi konstantni pritisci posla na TV-u. 

VEZANI ČLANCI:

- Pokušala je postati dio tog estetskog standarda i zbog toga je išla na operacije. Operirala je nos, ali ni sa kim o tome nije razgovarala, čak ni s članovima svoje obitelji - rekao je Oliviera. 

Lygiji ovo nije bio prvi put da je u tijelu imala industrijski silikon i polimetilmetakrilat, jedan kirurg joj je već ranije pokušao pomoći i uspio je sve to ukloniti - kako je sam tvrdila, no vratila se na staro. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lygia Fazio (@lygiafazio)

VIDEO Ovo morate čuti! U samom centru Zagreba publiku je bacio u delirij i rasplakao 'Cesaricom'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije