Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koban trenutak

Tragedija na plaži! Preminuo glumac (58), tužnu vijest potvrdila shrvana supruga: 'Samo me jedna stvar tješi...'

Foto: Facebook
1/7
12.03.2021.
u 14:15

Cliff, koji se proslavio kao Ba'al iz serije Zvjezdana vrata SG-1 (Stargate SG-1), ranije je ovog tjedna sudjelovao u nesreći povezanoj s kiteboardingom na plaži Topanga u Kaliforniji koja je bila kobna.

Glumac Cliff Simon, koji se proslavio kao Ba'al iz serije Zvjezdana vrata SG-1 (Stargate SG-1), preminuo je u dobi od 58 godina. Tužnu vijest potvrdila je njegova supruga Colette na društvenim mrežama. Cliff je ranije ovog tjedna sudjelovao u nesreći povezanoj s kiteboardingom na plaži Topanga u Kaliforniji koja je bila kobna.

"U utorak, 9. ožujka 2021. Bio je na plaži Topanga u Kaliforniji i nažalost preminuo nakon tragične kiteboarding nesreće. Većini vas na ovoj stranici bio je poznat kao negativac kojeg ste voljeli mrziti, Ba'al, iz Stargate SG-1. Ali kako je govorio, "gluma je ono što radim, to je samo dio onoga što jesam. A bio je TAKO puno više – jedinstven, pustolov, mornar, plivač, plesač, glumac, autor...", napisala je u emotivnoj objavi supruga Colette pa otkrila što joj je jedina utjeha u ovim teškim trenucima.

Foto: Facebook/TS Auris

"Bio je nevjerojatan i jako voljen brat, ujak, nećak, rođak i prijatelj.Bio je i uvijek će biti ljubav mog života i tu je nezamislivo slomljeno srce. Jedino utješno u ovoj tragediji jest to što je radio ono što je najviše volio i preminuo je na plaži u blizini vode, koja je bila njegov hram. Znam da je ovo šok i da će mnoge teško pogoditi, ali nadamo se da trenutačno možete poštovati ​​našu potrebu za privatnošću", zaključila je. Inače, Simon je uloge ostvario i u serijama NCIS, Castle, Days Of Our Lives i 24.

Foto: Facebook/TS Auris

Ključne riječi

Komentara 4

OM
omer
07:45 13.03.2021.

I kakva je to vijest? tko uopće zna za tog glunca a i koga zanima.

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
12:45 16.03.2021.

I mi smo shrvani od vasih priglupih clanaka!

Avatar Čaruga
Čaruga
14:40 12.03.2021.

Što ne napišete da umro od Covid-19. Da nije bilo Korone sada bi snimao neki film ili radio nešto drugo a pošto nije znao kud sa sobom od dosada zbog Korone jer sve je zabranjeno. Korona je kriva za svaku smrt, ja bi mu kao dao diagnozu “Korina pozitivan”.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije