Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreći kumovao alkohol?

Tragedija: Dečko kćeri Annie Lennox pronađen mrtav!

tali lennox
Foto: Pixsell
11.08.2015.
u 20:01

Vlasti kažu da je nesreći najvjerojatnije kumovao alkohol. Obdukcija je pokazala da je uzrok smrti mladića utapanje. Nikakve ozljede nisu pronađene na njegovu tijelu

Velika tragedija dogodila se kćeri poznate pjevačice Annie Lennox. Naime, u subotu je s dečkom Ianom Jonesom bila na rijeci Hudson, kajakom koji se prevrnuo.

Dok je Tali ubrzo spašena, dečku se izgubio trag, a dramatična potraga trajala je do danas. Nažalost, pronađeno je beživotno tijelo, koje je ubrzo identificirano.

Riječ je e o Ianu Jonesu. Tijelo je, piše TMZ, pronađeno nekoliko milja od mjesta nesreće. Vlasti kažu da je nesreći najvjerojatnije kumovao alkohol. Obdukcija je pokazala da je uzrok smrti mladića utapanje. Nikakve ozljede nisu pronađene na njegovu tijelu.

>>Kćer Annie Lennox spašena nakon nesreće s kajakom, a dečka još uvijek traže

>>Kći Annie Lennox nominirana je za dvije modne nagrade

Komentara 4

ST
Stipan
20:33 11.08.2015.

Alkohol i droga su vražija kombinacija.

PO
pozornik66
22:53 11.08.2015.

Ona je 100% drogirana bud ala, dobro piva ali je prava štraca

SA
sargu123
20:27 11.08.2015.

@ t111 Uzeo si mi pitanje iz usta. Stvarno, tko je ta ženska osoba i zašto se o njoj piše?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije