Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemaju za doktora

Tori Spelling o besparici: Nisam tri godine kupila torbu!

tori spelling
pixsell
24.10.2013.
u 18:18

Tori Spelling, kći jednog od najbogatijih hollywoodskih producenata, ispričala je za magazin People kako ona i suprug imaju velikih financijskih problema

Tori Spelling,kći jednog od najbogatijih hollywoodskih producenata, ispričala je za magazin People kako ona i suprug imaju velikih financijskih problema, prenosi Daily Mail. Iako je rođena u velikom bogatstvu, Tori je došla u tešku situaciju.

– Već tri godine nisam kupila torbu. I to je u redu. Gledam djevojku koja se sa 20 oblačila u Guccijeve kreacije, i ne mogu shvatiti da sam to bila ja, otkrila je Tori. Njezin suprug i ona toliko su stegli remen da Dean McDermott nije mogao otići na vazektomiju, iako su oboje jako željeli da ide i tako spriječi daljnji rast njihove obitelji. Dean i Tori roditelji su četvero djece, dok Dean iz prijašnjeg braka ima i sina.

Spelling za sve krivi svoj životni stil i sklonost šopingu. – Čak i kad pokušavam živjeti jednostavnijim životnim stilom, ne mogu prestati sa skupim stvarima. Imam i problema sa šopingom. Kupila sam nevjerojatnu količinu stvari za djecu – odjeću, igračke, štogod se moglo, dodala je Spelling.

>>Donna i Kelly ponovno zajedno! Ne, nije riječ o Beverly Hillsu

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije