Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjesma je nastavak prethodnog singla

Tony Cetinski s pjesmom 'Vojnik pod zvijezdama' osvojio Cesaricu za Hit ožujka

Foto: PR
1/21
19.04.2023.
u 16:13

Uz Tonya Cetinskog, u konkurenciji su bile i pjesme „Hodajmo po mjesecu“ Letećeg Odreda i „Trending“ u izvedbi Feminnem i Alejuandra Buendije.

„Lijepo je kada shvatiš da si dao ljudima interpretaciju i skladbu koja se očekuje nakon 34 godine rada, ali još je divnije kada nanovo ipak uspijem iznenaditi“, rekao je Tony Cetinski o pjesmi „Vojnik pod zvijezdama“, koja je osvojila Cesaricu za Hit ožujka.

Pjesmu „Vojnik pod zvijezdama“ Tony je odlučio pokloniti svim ženama na njihov dan – Dan žena. „U pozadini pjesme je jednostavno ljubav. Naš tajanstveni autor Dominik se svojom skladbom izuzetno uklopio u priču koja je ujedno i nastavak prethodnog singla “Čuvam ljubav”, kao i aranžmani te produkcija koju sam ostvario s našim mladim snagama u Hit Recordsu. Mihael Blum je bio kao i uvijek na vrhuncu zadatka kao i moj bend koji je svojom svirkom pripomogao cijelom ugođaju pjesme Vojnik pod zvijezdama“, rekao nam je Tony. Cijeli intervju s dobitnikom Cesarice za Hit ožujka pročitajte OVDJE

Uz Tonya Cetinskog, u konkurenciji su bile i pjesme „Hodajmo po mjesecu“ Letećeg Odreda i „Trending“ u izvedbi Feminnem i Alejuandra Buendije.

VIDEO Valentina iz 'Ljubav je na selu' razvodi se od Vatroslava: 'Ne želim nikakav kontakt  s njim'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije