Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OTKAZIVANJA KONCERTA

Tony Cetinski: 'Nisam očekivao da su influenceri toliko utjecajni u političkim krugovima'

Beograd: Tony Cetinski održao nastup u restoranu Nacionalna klasa
Foto: M.M./ATAImages
1/8
31.01.2024.
u 20:00

Bilo mi je ponuđeno da napravimo koncert istog dana na nekoj drugoj lokaciji - na Bjelašnici. Ja to ne mogu prihvatiti, jer ja sam bio spreman za koncert ispred Vječne vatre. Zahvalio sam se. Nemam gorčine prema publici niti sekunde, istaknuo je glazbenik

Koncert Tonyja Cetinskog koji se u Sarajevu trebao održati 10. veljače i službeno je otkazan, a naš se glazbenik o svemu sada oglasio i za Avaz.

- Bilo mi je ponuđeno da napravimo koncert istog dana na nekoj drugoj lokaciji - na Bjelašnici. Ja to ne mogu prihvatiti, jer ja sam bio spreman za koncert ispred Vječne vatre. Zahvalio sam se. Nemam gorčine prema publici niti sekunde, ali da su influenceri postali tako utjecajni u političkim krugovima, nisam očekivao, kazao je Tony i odgovorio na pitanje s kim je dogovarao koncert u Sarajevu. 

- Moj menadžer je razgovarao i dogovarao s agencijom "Stage Production“. On me pitao jessam li slobodan taj datum, ja sam rekao da jesam, a to je bilo dosta davno kad se to dogovaralo. Ja sam bio spreman, dapače, bio sam presretan i ponosan da zaokružim prekrasnu priču sa svojom sarajevskom publikom s kojom se družim od 1989. godine, izjavio je Cetinski. 

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, u Bosni i Hercegovini nastala je rasprava nakon najave Tonyjevog koncerta u Zagrebu. Naime, nakon što je predstavljen program godišnjice Zimskih olimpijskih igara koje su bile održane 1984. godine u Sarajevu. Mnogi građani najviše su komentirali odluku odbora za organizaciju 40. godišnjice ZOI-ja da na obilježavanju pjeva Tony Cetinski. U javnosti su odjeknule kritike influencerice Hane Hadžiavdagić Tabaković i pijanista Vlada Podanyja.

 Odvratno!!!! 40 godina od Olimpijade, a Vi dovlačite nekoga tko nije iz Sarajeva, Bosne i Hercegovine… Tony je super, vrhunski izvođač, ali što se volite uvlačiti u guzove svima van granica naše zemlje… sram da vas bude… ‘Ugasili‘ ste nam umjetnike, kulturu, sreću … i uvozite je da bi opravdali vaše ‘uloge‘ u tome… Zato napuštam Sarajevo i BiH… s ‘vama‘ ne želim da dijelim ni zrak - napisao je Podany, dok je Hana izjavila kako u BiH ima dovoljno mladih perspektivnih pjevača i živućih legendi koji su mogli nastupati. 

- Baš me zanima da li bi itko iz Srbije ili Hrvatske za ovakvo događanje pozvao pjevača koji nije iz njihove zemlje… evo odgovorit ću vam - NIKADA!. Pored toliko mladih perspektivnih pjevača iz BiH i živućih legendi ti zoveš nekoga ‘sa strane‘ za obilježavanje 40 godina ZOI-a?! Što je s glavom??? NO COMMENT!

VIDEO: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno: 'Jako smo sretni'

Ključne riječi

Komentara 2

MI
Mikis
20:55 31.01.2024.

inace nije da drzim neciju stranu , ali ova influenca od retorike im malo ne stima zajedno sa osnovom zasto se slavi 40 godisnjica od olimpijade. pa nije ta olimpijada bila iskljucivo BiH , nego Jugoslavenska i tamo su bili prisutni svi narodi Juge, a financijski da ne kazem nesto prosto, kasice prasice Juge soc. repiblike Slovenija i Hrvatska. Tako da tamo imaju raditi bas svi iz ex Juge. ali neka im

BO
BozeSacuvaj
20:22 31.01.2024.

Daj čovječe ono: imaš kaznene prijave policije za krivotvorenje covid potvrde s kojom si prešao 5 puta granične prijelaze i jos čitav niz tužbi Končara radi prevara od strane tvojih roditelja i brata a ti o navodnim otkazivanjima..daj sit sam i svojih laži

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije