Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mama ispunjava želje

Tončica Čeljuska stariju kćer Anušku, šalje na školovanje u SAD

'11.08.2009.....EKRAN....Zagreb....Muzej za umjetnost i obrt....Toncica Celjuska....editorijal za EKRAN....snimio: Marko Lukunic/Vecernji list... EKSKLUZIVNA PRAVA ZA OBJAVLJIVANJE OVIH FOTOGRAFIJA IM
''
05.07.2010.
u 13:20

Urednica i voditeljica središnjeg Dnevnika HTV-a Tončica Čeljuska (40) popustila je nagovaranjima svoje starije kćeri koja godinama želi otići preko oceana

Urednica i voditeljica središnjeg Dnevnika HTV-a Tončica Čeljuska (40) popustila je nagovaranjima svoje starije kćeri, 17-godišnje Anuške, koja već godinama želi vidjeti kakav je to način života i školovanja preko oceana. Anuška će, naime, treći razred srednje škole pohađati u Kaliforniji.

– Odlučili smo se na varijantu razmjene učenika, a u Kaliforniji imamo i nekoliko prijatelja koji će nam izići u susret da se Anuška što brže prilagodi posve drukčijoj svakodnevici – priznala nam je Tončica i dodala kako je zadovoljna što je kćeri napokon ispunila veliku želju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije