Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urednica i voditeljica

Tončica Čeljuska javila se iz Makarske u zanimljivoj modnoj kombinaciji i pokazala golu nogu

Foto: Instagram
1/8
14.08.2023.
u 18:00

Urednica i voditeljica ovaj put je objavila fotku na kojoj je u zanimljivoj modnoj kombinaciji, tankoj i šarenoj ljetnoj haljini, dok je na stopalima imala zanimljive sandale. Smjestila se nasuprot palmama, a nogu izbacila iz haljine, pa je taj dio njenog tijela došao do izražaja.

Voditeljica, urednica i novinarka Tončica Čeljuska (53) ovo ljeto provodi diljem naše obale, a sada je javila iz Makarske. Svojim objavama pokazuje ljepotu Jadranskog mora, a mnogi joj dijele komplimente kako i ona odlično izgleda. Urednica i voditeljica ovaj put je objavila fotku na kojoj je u zanimljivoj modnoj kombinaciji, laganoj i šarenoj ljetnoj haljini, dok je na stopalima imala zanimljive sandale. Smjestila se nasuprot palmama, a nogu izbacila iz haljine, pa je taj dio njenog tijela došao do izražaja. 

Foto: Instagram

Nedavno je odmarala i uživala u Dalmaciji, na Murteru, a nakon toga je sunce hvatala u Baškoj Vodi. Tončica je pokazala kako uživa u ljetnim radostima na plaži, a pozirala je u badiću na plaži u plićaku.

Foto: Instagram

Fotografije s plaže objavila je na Instagram Storyju. Tončica je bila nasmiješena i ležala je u moru u dvodijelnom kupaćem kostimu.
Uz fotke na kojima je ona, objavila je i video na kojem se vidi ljepota plaže na kojoj se kupala i sunčala. 
Tončica je nedavno pozirala i na zanimljivim lokacijama u prirodi usred grada u kojem živi. Radi se o skrivenom biseru Zagreba na kojem se našla, točnije, to je 'močvarna' oaza na jugoistoku grada koja je odlična možda za romantičan spoj ili šetnju.
U jednoj od objava koje je pokazala pratiteljima na Instagramu, objasnila je da su to jezera Savica (koja se nalaze između savskog nasipa i Radničke ceste), na pet minuta od njezinog stana. Objavila je i selfie.

VEZANI ČLANCI:

- 'Zlatni sat' sat vremena prije zalaska sunca kada je sunce nisko na nebu i nudi meko, difuzno svjetlo. Također i jutarnje svjetlo nakon izlaska sunca. Savršeno svjetlo za fotografiranje! - naglasila je u opisu fotografije na kojoj pozira s velikim osmjehom i pogledom na jedno od jezera.

Komentara 1

Avatar Mario1000
Mario1000
18:37 14.08.2023.

Kao curica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije