Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznata dermatologinja

Tončica Čeljuska celulit rješava kod prijateljice Ivane Nole

ivana nola
Foto: PR FOTO
1/5
28.04.2014.
u 15:04

Na konzultacijama u Poliklinici Nola nedavno je bila poznata TV urednica i novinarka Tončica Čeljuska koja je, kako kaže, s dr. Ivanom Nolom tijekom godina postala prijateljica pa su joj odlasci u tu polikliniku postali užitak i zdrava navika...

Na konzultacijama u poliklinici Nola nedavno je bila poznata TV urednica i novinarka Tončica Čeljuska koja je, kako kaže, s dr. Ivanom Nolom tijekom godina postala prijateljica pa su joj odlasci u tu polikliniku postali užitak i zdrava navika. Objasnila je kako je u Polikliniku Nola navratila na proljetni "check in", ali i da bi se s dr. Ivanom Nolom savjetovala i odlučila kako na što bolji, sigurniji i kraći način dovesti svoju sada već izvrsnu liniju u još.

- U Poliklinici Nola se svaki put osjećam kao da sam došla drugoj kući, Ivanu znam godinama, a osoblje je izrazito ljubazno, profesionalno, konkretno i za mene nema boljeg mjesta za liječenje ili 'usavršavanje' izgleda. Dr. Nola me je savjetovala i predložila mi nešto novo što imaju u poliklinici za tretiranje ženskih kritičnih zona zahvaćenih celulitom i ostalim posljedicama zimskih lijenosti. Mislim da ću se odlučiti za nekoliko tretmana prije ljeta", izjavila je Tončica Čeljuska. Dr. Ivana Nola, neupitni autoritet, omiljena liječnica poznatih hrvatskih lica, objasnila je kako je riječ o 100 posto sigurnom uređaju Med Contour, patentiranom za smanjivanje količine masnih nakupina i tvrdokornog celulita, koji svakome garantira rezultate.

Foto: PR FOTO

>>Tončica Čeljuska demantira kako je u vezi sa 25-godišnjim glazbenikom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije