Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEŠNI SKLADATELJ NAVODNO JE NA RUBU BANKROTA

Tonči Huljić zbog propalih poslova u Srbiji dužan osam milijuna eura?

tonči
Arhiva VL-a
03.11.2009.
u 17:47

Generalni direktor Radiotelevizije Srbije Aleksandar Tijanić navodno je Huljiću dao usmeno obećanje da će kupiti telenovelu koju je počeo snimati sredinom 2008., no iznenada ga je obavijestio da je odustao od otkupa.

Glazbenik i producent Tonči Huljić navodno je na rubu bankrota zbog neuspjelih poslova u Srbiji jer tamošnjim televizijskim kućama nije uspio prodati svoju sapunicu “Zaustavi vrijeme”. Huljića je to, piše Nacional, dovelo do ruba bankrota i duga od osam milijuna eura zbog čega hrvatski skladatelj strahuje i za vlastiti život.

Generalni direktor Radiotelevizije Srbije Aleksandar Tijanić navodno je Huljiću dao usmeno obećanje da će kupiti telenovelu koju je ovaj počeo snimati sredinom 2008., no iznenada ga je obavijestio da je odustao od otkupa. Nacional navodi i kako je Huljićevu dugu pridonijela i kupnja velikog zemljišta u Beogradu na kojem je želio sagraditi studio za snimanje serija.

Uspješni glazbenik nazvao je ove navode “besmislicama koje neće komentirati.”

Huljić je u posljednji trenutak uspio pronaći anonimnog kupca koji je preuzeo njegove kreditne obveze i isplatio dug banci. Navodno svoj interes u ovoj zemljišnoj transakciji ima i Sreten Jocić, prvi čovjek beogradske mafije optužen za sudjelovanje u ubojstvu Ive Pukanića, a Huljić, prema tvrdnjama istog tjednika, strahuje za svoj život.

Ključne riječi

Komentara 4

DO
doktorica
19:06 03.11.2009.

Glup je kad je povjerovao usmenom obećanju nekog \"direktora\".

MR
mirha.rudes
18:27 03.11.2009.

Tako ti je kad sa vragom tikve sadiš

OB
-obrisani-
19:16 03.11.2009.

Ma idi begaj , Tijanić dao usmeno obećanje i to kao radnik državne televizije nekom hrvatu da će otkupiti njegovu tvnovelu , a čijim parama , kad ste napisali ovakvu glupost trebali ste da mislite i na to dali Tijanić plaća iz svog džepa ili vadi džakove iz blagajne RTSa . Huljić je takve gluposti nazvao pravim imenom !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije